Sari la conținut

Tractorasul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 546
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No, buna ziua sa aveti ! Ieri dupa masa am ridicat masina. Deocamdata masina are la activ doar 110 km din care cca 100 sunt ai mei. In acesti km parcursi vreau sa va spun ca, desi am avut oarece emot

Taraaaammm.. ! Sper sa va placa ce a iesit, prieteni. Si daca aici, pentru a putea incarca, trebuie sa reduc mult de fiecare data dimensiunea pozelor, celor interesati sa le vada/descarce la dimensi

A fost ultima zi permisa traficului liber pe Transfagarasan. Natura in flacari. Soare, cald si peisaje de vis..O poza aici doar asa de pohta Restul le gasiti accesand linkul oferit   https://www.f

Posted Images

Rezistenta in aeroterma exista si la noi. Si eu am tot baterie de 50, si nu a dat nici un semn de oboseala asta iarna (si nici acum, am avut deja cateva nopti cand a coborat un pic sub 0). Dar probabil voi lua una de cel putin 60 cand va veni momentul sa o schimb pe cea din fabrica, mai mult pentru feng-shui-ul meu, si nu atat ca chiar as simti ca e subdimensionata cea de acum.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Vreau sa postez un link pentru ca sa vada si altii cum procedeaza niste gunoaie umane in trafic ca apoi sa pretinda bani soferilor. Eu zic ca (si) de aia e buna o camera montata pe masina. Sper sa nu fie o problema ca postez asta aici intrucat inteniile mele sunt din cele mai bune pentru colegii de forum .

https://www.facebook.com/viralonlinetv/videos/458700500976204/

Link spre post

Pai ce avem acolo, unu cu camera care le-a taiat fata alora in sensul giratoriu, iar mai apoi cand aia l-au sicanat putin sa-i arate melteanului ca a gresit, a intrat intentionat in ei . :) Cauta omu subiet de filmat sa aiba ce posta, bun motiv pentru a-ti lua camera. :)

Link spre post

Lovitura nu este in spate.este in coltul barii. Deci e discutabil...nu e clar la politie cine e de vina. Daca era lovitura in spate atunci se putea spune ca e vina celui din spate. Pe acelasi princiupiu cand stau la coada la semafor si se face verde, bag marsarier si il lovesc pe cel din spate. Si apoi zic ca m-a lovit el.

Link spre post

Pai ce avem acolo, unu cu camera care le-a taiat fata alora in sensul giratoriu, iar mai apoi cand aia l-au sicanat putin sa-i arate melteanului ca a gresit, a intrat intentionat in ei . :) Cauta omu subiet de filmat sa aiba ce posta, bun motiv pentru a-ti lua camera. :)

Nu e chiar asa, cefosii au intrat in rond de pe banda de obligatoriu dreapta. Cel ce filmeaza nu le-a taiat fata, cam asa duce banda lui, pentru ca Peugeot-ul nu avea ce cauta acolo. Practic, cel ce filmeaza a fost un pic mai mult inghesuit in rond de Peugeot, nu s-a lasat, cefosii l-au depasit si sicanat dupa intersectie.

Acum, mai e o problema. Nici cel ce a postat filmul pe facebook nu cred ca e autorul inregistrarii, doar cauta sa isi promoveze pagina. Eu imi amintesc ca am vazut filmarea aia undeva prin 2014.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...