Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

- iți trebuie și rovinietă dar asta o poți face după ce pleci la orice peco(cred)....sfatul meu este să faci pe 30 de zile=30 ron pt că după înmatriculare ai nevoie de alta pe noul număr și oricum vor trece vreo 2 săptămâni până o vei înmatricula pt că vei avea de așteptat cartea de identitate care nu vine o dată cu mașina.......nu-ți cer rovinietă la plecare

Cat timp sunt valabile numerele rosii, NU iti trebuie rovinieta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am reusit azi sa stornez factura initiala si sa re - comand masina dar pe programul rabla care s-a prelungit oficial. Se faceau ca ploua si dupa ce i-am bombardat cu e-mailuri cu HG-ul si informatiile de la voi (pentru care va multumesc) au binevoit sa recunoasca si sa ma cheme pentru refacerea facturii si achizitionarea masinii prin programul rabla. Mi-au spus ca a trebuit sa vanda intai toate stocurile existente si abia dupa aceea se trece la rabla. O strategie bineinteles de batjocura a noastra a clientilor de buna credinta. Orricum sunt bucuros ca totusi am reusit si acum sunt in cautare de cupoane.

Link spre post

- iți trebuie și rovinietă dar asta o poți face după ce pleci la orice peco(cred)....sfatul meu este să faci pe 30 de zile=30 ron pt că după înmatriculare ai nevoie de alta pe noul număr și oricum vor trece vreo 2 săptămâni până o vei înmatricula pt că vei avea de așteptat cartea de identitate care nu vine o dată cu mașina.......nu-ți cer rovinietă la plecare

Cat timp sunt valabile numerele rosii, NU iti trebuie rovinieta.

Subscriu la cele de mai sus...dealerul mi a spus ca autorizatia provizorie de circulatie valabila 30 zile da drept de circulatie pe teritoriul Romaniei, nu mai e necesara rovigneta. A doua problema, dupa ce luati cartea de identitate, va duceti la RAR si va pune o folie peste ea...nu se uita la masina si, surpriza, nu costa NIMIC !!! ( cel putin la Braila ) Toate cele bune

Link spre post

Art. 4. - Utilizatorii infrastructurii de transport rutier cu autovehicule înmatriculate în România vor utiliza doar rovinieta anuală care se poate procura prin oficiile Companiei Naţionale "Poşta Română" - S.A. şi de la agenţiile Regiei Autonome "Administraţia Naţională a Drumurilor din România".

Numerele rosii nu le-as asocia cu "inmatriculat". Oricum, eu la logan am platit de cand aveam numere rosii, la guster dupa ce l-am inmatriculat.

Link spre post
În „ORDONANTA nr. 15 din 24 ianuarie 2002 privind aplicarea tarifului

de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale

din România”, în art. 3 alin. 1 se spune așa:

„Art. 3

(1) Sunt exceptate de la plata tarifului de utilizare vehiculele:

a) detinute în proprietate sau, dupa caz, folosite în baza unui drept legal, conform

datelor înscrise în certificatul de înmatriculare, de:

(i)unitatile Ministerului Apararii Nationale;

(ii)unitatile Ministerului Administratiei si Internelor;

(iii)serviciile de ambulanta;

(iv)serviciile publice comunitare pentru situatii de urgenta, reglementate prin

Ordonanta Guvernului nr. 88/2001 privind înfiintarea, organizarea si functionarea

serviciilor publice comunitare pentru situatii de urgenta, aprobata cu modificari si

completari prin Legea nr. 363/2002, cu modificarile si completarile ulterioare;

(v)Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România - S.A.;

:) folosite exclusiv în transportul public local de persoane prin servicii regulate pe

raza teritorial-administrativa a unei localitati;

c) istorice.”

Voi faceți cum credeți......o zi bună vă doresc!!!

Am sunat la Vocea Clientului si mi au dat acelasi raspuns: masina plateste rovigneta numai dupa inmatriculare cu numere definitive Si Catalin Carnu de la Radio Romania Actualitati mi - a dat acelasi raspuns: nu e necesara rovigneta Cred ca e clar ! O zi buna tuturor !

Link spre post

1. acesta e cumva un topic despre ro vigneta?

2. Marti se pare ca imi soseste al II lea Duster. de data aceasta benzina 4x4. imi puteti spune cei care stiti daca am sanse sa o inscriu pana pe 15 decembrie? ce ar trebui sa fac sa am cartea mai rpd? vreau sa fug pana in italia cu ea si imi trebuie numere definitive.

3. daca mi-au spus termen de livrare 30 noiembrie cam cat poate sa intarzie?

Link spre post

Mi-o venit prafosenia !!! Deocamdata sta cuminte si curata in spatele blocului. Eu is om al muncii, plecat prin tara (cu trenul :)( ), asa ca o fost nevoita sotia sa o ridice. Maine ajung acasa si am sa ma apuc de testat la ea. :) Abia astept, imi vine sa o iau pe jos sa ajung odata acasa, numa ca distanta de la Jimbolia (unde sunt) si Pascani (unde locuiesc) ii nitel cam mare.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...