Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

In sfarsit! l am luat ieri si sunt foarte multumit de el :) .... poze la topicul pt imagini.

Felicitari ! Sa l stapanesti sanatos. Spune mi, te rog, l au livrat la termen? Cand ai platit avansul ? Si daca l ai luat prin programul rabla. Multumesc !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
In sfarsit! l am luat ieri si sunt foarte multumit de el :) .... poze la topicul pt imagini.

Felicitari ! Sa l stapanesti sanatos. Spune mi, te rog, l au livrat la termen? Cand ai platit avansul ? Si daca l ai luat prin programul rabla. Multumesc !

Salutare si multam! Ei mi au spus cand am dat comanda(26 iulie) ca mi l livreaza pe data de 11 oct si surpriza a venit mai devreme,numai ca a mai durat cateva zile pana au fost gata actele pt credit.Da,l am luat prin prog Rabla cu avans de 32000 lei si diferenta de 23600 lei cu credit.

ps:avansul l am platit cu cateva zile inainte de a lua masina.

Link spre post

pentru toti care ati primit dusterul felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu am duster de 2 luni; su nt foarte multumit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

este alt ceva decat un logan, stabilitate si multe altele.................

este o masina super :)

pupici

Link spre post

Scuze ca ma bag. Cum ati luat Duster cu rabla?????? Am inteles eu bine? Al meu e pe firma si am deja 35.000km din iulie dar vreau sa-i iau unul sotiei pe persoana fizica si astia de la valcea mi-au spus ca nu se poate lua duster prin programul rabla !!!!

Link spre post
Scuze ca ma bag. Cum ati luat Duster cu rabla?????? Am inteles eu bine? Al meu e pe firma si am deja 35.000km din iulie dar vreau sa-i iau unul sotiei pe persoana fizica si astia de la valcea mi-au spus ca nu se poate lua duster prin programul rabla !!!!

Salut pedrovi ! Eu sunt inscris din 14 august la Duster prin programul rabla si am termen de livrare 30 noiembrie ( 1,6 4x4 benzina ). Deci se poate ! Sau mai bine zis se putea. Acum cred ca e prea tarziu...ultima data la care se depun dosarele la AFM ( mediu ) este 25 noiembrie. Si eu am emotii ca nu vor scoate la timp factura pentru mediu...In caz contrar trebuie s-o iau pe cale judecatoreasca. Iti doresc succes.

Link spre post

salutare,

m-am lamurit si eu azi ca nu se mai poate. am depus 5000 lei avansul pentru 4x4 laureate, 1.6 si mi-au promis 1 decembrie livrarea. mi-au spus ca daca puneam ceva optionale venea in ianuarie. intrucat m-am saturat sa platesc taxe de prima inmatriculare m-am hotarat sa o comand azi. de asemenea mi-au promis ca daca nu vine la timp imi iau banii inapoi.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...