Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

Salut,

Am si eu o intrebare. Am fost azi la un dealer din Campina - judetul Prahova. Am vrut sa cumpar o dacia Duster si mi s-a spus ca nu mai pot vinde pentru moment pentru ca fabrica nu mai are voie sa produca cu Euro 4.

Au spus ca sunt in asteptarea deciziei de comercializare a Duster Euro 5. Deoarece decizia nu a sosit, nu am putut sa comand masina.

Aveti idee de asa ceva? Credeti ca as putea sa ma adresez la un alt dealer?

Multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

CRAMMER21, EXCLUS CE SPUI TU !

poate ai vrut un euro 4, respectiv 4x2 si atunci sa te fi refuzat. Nu exista sa nu mai aibe voie sa produca fabrica ! Poate nu mai produc euro 4 . De la 1 ianuarie toate vor fi euro 5. Asta e posibil dar in nici un caz nu iti interzice sau nu te refuza cineva la comanda.

Link spre post

Salutare tuturor,

Tocmai am fost ieri sa imi aduc Dusteru de la Pitesti.

Duster 1.5dci Laureat 110CP 4x4

L-am comandat prin 20 Sept, iar prima data estimativa a livrarii a fost pentru 23 Noiembrie, insa saptamana trecuta am primit stirea cea buna - 'dealeru mi-a spus - din sistemul nostru apare ca va fi livrata pe Noiembrie 09'.

In 3 Noiembrie - o veste si mai buna: - D-le, masina este la noi in parcare. Punem accesoriile dorite si in 1-2 zile puteti veni s-o ridicati, asa ca, ieri, 6Noiembrie l-am ridicat.

Drumul pana la Brasov a fost superb. Am schimbat treptele la 2500rpm, ba chiar am facut depasiri de 2-4 masini, fara sa urc mai mult de 3300 in acel moment.

Se comporta foarte bine. Imi place cuplul si tinuta la drum. Se aseaza foarte bine si in curbe.

Voi reveni curand cu poze, la rubrica deschisa deja.

Sa ne auzim cu bine

N.

Link spre post

O intrebare pentru cei care au ridicat deja masina, deoarece maine ma duc si eu sa-mi ridic prafosul:

- ce mai trebuie platit la ridicarea masinii? Eu stiu de numerele rosii ca trebuie achitate

- trebuie intocmit RCA banuiesc; voi cum ati procedat? ati semnat RCA la ei? Si de cand intra in valabilitate RCA-ul?

- la ce ar trebui sa fiu atent cand preiau masina?

- avand numere rosii, nu trebuie cumparata rovinieta?

Orice sugestie e bine-venita pentru maine, multumesc

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...