Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

salutare, am facut si eu comanda de 1.5 dci 110cp 4x4 Laureate, optionale toate in afara de piele, culoarea noir nacre. iar acesorii mai mult ca sigur o cotiera si un portbagaj deasupra.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
salutare, am facut si eu comanda de 1.5 dci 110cp 4x4 Laureate, optionale toate in afara de piele, culoarea noir nacre. iar acesorii mai mult ca sigur o cotiera si un portbagaj deasupra.

Felicitari!

Sa-l primesti repede si cu bratele deschise. Se pare ca la AICI nu mai ai timp pentru a putea participa dar cu siguranta te asteptam la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Vara

Link spre post
danielcojocar

zi-mi te rog de unde ai cumparat suportul cu proiectoare? mersi

De la Cucuietii din deal, de unde's io'.Pe A1 la primul cap...daca m'ntelegi...

E cam greu sa va-nteleaga cineva pe voi astia din Cucuietii din Deal (Praf in Ochi)... :):lol::lol:

Din Pitesti de la AICI dar acum vre-o 6 luni si am inteles, la un moment dat, ca nu mai aveau dar se mai gasesc si pe la unii prin Sibiu

Link spre post
  • 1 month later...

Ma bag si eu in vorba. Am comandat un Duster Laureate 1.5 dci 4x4, ESP, Gris basalte. Pack look la oferta caci l-am comandat in Decembrie. Optionale alese: presurile tip tavita, tava portbagaj, plasele (orizontala si verticala), protectiile pentru aripi. Masina trebuia sa ajunga alaltaieri dar, deh vremea a facut figuri. Am promisiunea dealer-ului ca Luni va fi ziua cea mare. De abia astept :)

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...