Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare !!!

Cu scuzele de rigoare indraznesc sa postez si sa va solicit ajutorul intr-o "problema" cu care ma confrunt in ceea ce priveste achizitionarea si inmatricularea unui Duster.

Problema se pune in felul urmator:

In aceasta luna (martie) se ofera o reducere de 500 euro pentru achizitionarea unei masini noi daca faci dovada ca cineva din familie este proprietarul unei "dacii".

Problema este ca in "familia" mea nu are nimeni in proprietate o Dacie dar in ''familia'' sotiei exista asa ceva si fericitul proprietar este socrul meu, repectiv tatal sotiei.

Dupa discutiile avute cu cei de la Dacia (reprezentanta+vocea clientului) am (au) ajuns la solutia facturarii masinii pe numele sotiei pentru a beneficia de oferta.

Intrebare... Care este procedura de inmatriculare a masinii pe numele meu (factura fiind emisa pe numele ei)?

Act notarial, Contract vanzare cumparare, etc.?

Stie cineva, s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Cu multe multumiri anticipare!!!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

Salutare !!!

Cu scuzele de rigoare indraznesc sa postez si sa va solicit ajutorul intr-o "problema" cu care ma confrunt in ceea ce priveste achizitionarea si inmatricularea unui Duster.

In aceasta luna (martie) se ofera o reducere de 500 euro pentru achizitionarea unei masini noi daca faci dovada ca cineva din familie este proprietarul unei "dacii".

Problema este ca in "familia" mea nu are nimeni in proprietate o Dacie dar in ''familia'' sotiei exista asa ceva si fericitul proprietar este socrul meu, repectiv tatal sotiei.

Dupa discutiile avute cu cei de la Dacia (reprezentanta+vocea clientului) am (au) ajuns la solutia facturarii masinii pe numele sotiei pentru a beneficia de oferta.

Intrebare... Care este procedura de inmatriculare a masinii pe numele meu (factura fiind emisa pe numele ei)?

Salutare,

Nu cred ca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.

Daca este "obligatorie" inmatricularea pe numele tau, atunci trebuie sa faci un contract de vanzare-cumparare pt a o inmatricula pe numele tau.

Dar... Care este problema daca o inmatriculezi pe numele sotiei??? Este un bun comun al familiei si in orice situatie poate fi utilizata de ambele persoane.

Sper ca ti-am fost de folos cu informatia si iti doresc rezolvare usoara a "problemei"

Link spre post
  • 2 weeks later...
Salutare !!!

Salutare,

Nu cred ca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.

Daca este "obligatorie" inmatricularea pe numele tau, atunci trebuie sa faci un contract de vanzare-cumparare pt a o inmatricula pe numele tau.

Dar... Care este problema daca o inmatriculezi pe numele sotiei??? Este un bun comun al familiei si in orice situatie poate fi utilizata de ambele persoane.

Sper ca ti-am fost de folos cu informatia si iti doresc rezolvare usoara a "problemei"

Multumesc... dar situatia nu e asa de simpla.

Sotia este plecata din tara si nu poseda permis de conducere.

Actul de vanzare-cumparare este nul intre soti.

Inmatricularea pe numele sotiei ar fi o solutie dar in conditiile date as prefera sa o fac pe numele meu.

M-ar interesa care este calea legala de a face acest lucru.

La politie trebuie sa se prezinte si sotia pentru inmatriculare?

Cu scuzele de rigoare (vorbesc in totala necunostinta despre aceasta procedura) va multumesc anticipat!

Link spre post

Salutare tuturor.

Masina este in curtea dealer-ului de o saptamana, un duster de 1.5 110 cp 4x4 gri basalte. Astep sa inceapa programul remat pt a cumpara vouchere, pe urma ma alatur voua cu pareri, impresii si pe parcurs cu idei si solutii.

Va felicit pt atmosfera de pe forum si caldura prietenia de care dati dovada.

La multi km fara probleme.

Link spre post
Salutare tuturor.

Masina este in curtea dealer-ului de o saptamana, un duster de 1.5 110 cp 4x4 gri basalte. Astep sa inceapa programul remat pt a cumpara vouchere, pe urma ma alatur voua cu pareri, impresii si pe parcurs cu idei si solutii.

Va felicit pt atmosfera de pe forum si caldura prietenia de care dati dovada.

La multi km fara probleme.

bun venit printre noi!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...