Sari la conținut

Geometrie Roti - Unghi De Cadere (Camber)

Postări Recomandate

Am fost la un alt service cu reglare geometrie si acesta a zis ca a reusit sa regleze si acum e in regula:

raport vechi:

post-3261-0-61880100-1424267011_thumb.jpg

raport nou:

post-3261-0-66521000-1424795846_thumb.jpg

acum volanul sta drept ( inainte statea un pic spre dreapta) si nu mai trage dreapta la franare usoara in oras ( eu credeam ca e de la denivelari, ca pe autostrada, mergea si frana drept)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 37
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mai mentioneaza nu doar ca geometria e aiurea, dar si troncane cand treci peste mici denivelari ale asfaltului.   Parerea mea e ca oala/flansa telescopului (bucsa aia mare de plastic si/sau cauciuc

Din cunostintele mele de amator:   Unghiul de cadere (la valorile astea) iti va afecta foarte putin uzura cauciucurilor. Avand in vedere ca e aproape in specificatii nu cred ca e ceva super urgent.

Am ramas dator cu o rezolvare de "troncanit" dreapta fata. Au fost de vina bucsele de la bara stabilizatoare. Cea de pe stanga era mai bine, dar tot uzata, asa ca le-am schimbat amandoua. Acum este li

Posted Images

Am avut si eu trancanit pe dreapta dar se manifesta doar cand treceam prin balti sau pe ploaie mai mare. Cand se usca disparea trancanitul. Dupa mai multe incercari de a depista defectul am reusit sa-l gasesc dar tot pe ploaie cand facea tare. Bucsile de la bara de stabilizare au fost problema. Le-am inlocuit si am scapat de trancanit. Acum e totul OK.

Link spre post

Multumesc de informatie. Pe alea le banuiesc si eu, ca asa am patit pe logan. Dar stau si ma intreb e din cauza stilului de condus ?

te cred si-ti dau dreptate. Stiu pe cineva care nu vedea gropile in fata ochilor sub nici o forma. De multe ori confunfa si bordura cu asfaltul.......

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...