Sari la conținut

Postări Recomandate

Mdap ... de curiozitate am configurat un Duster Diesel 4x4 full pe site-ul Dacia din Ungaria.

Atasez documentul. Diferenta de pret in lei este undeva la 9000 de lei ... fara sa calculez si cei 3% diferenta de TVA daca se recupereaza pt pers fizice. Daca cumpar bon pt rabla + reducerea actuala de 600E tot nu ies la acelasi pret ...

duster_hu.pdf

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 46
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Poze proaspete de la Geneva cu Dacia Duster 1.2TCe, 4wd Prime edition! Multumim @p6wert !  

Norocul lui! Cine stie unde sa caute, ramane cu bani in portofel(sau pe card)

Inca o editie speciala pentru Dacia Duster: Lauréate Prime   http://www.worldcarf...ion-for-sandero

Posted Images

Mdap ... de curiozitate am configurat un Duster Diesel 4x4 full pe site-ul Dacia din Ungaria.

Atasez documentul. Diferenta de pret in lei este undeva la 9000 de lei ... fara sa calculez si cei 3% diferenta de TVA daca se recupereaza pt pers fizice. Daca cumpar bon pt rabla + reducerea actuala de 600E tot nu ies la acelasi pret ...

Da, avantajul este destul de mare, mie mi-a ajuns in jur de 3000 de euro diferenta per total dar nimeni nu ma crede. Cu cat pui mai multe optiuni pe ea cu atat e mai mare avantajul.

Link spre post

Off-topic: la mine diferenta a fost peste 2000 de eur FARA TVA! Aici s-au dezbatut detaliat preturile HU vs preturile RO, din noiembrie-decembrie 2013. Cititi topicul pana la capat. Se pot verifica preturile actuale pe paginile oficiale dacia, .ro .hu .cz .sk .pl - o sa constatati cu stupoare ca la noi sunt preturile cele mai mari.

On-topic: daca editia limitata Laureate Prime se va comercializa in Ungaria va avea pret mai mic decat unul obisnuit la noi.

In alta ordine de idei eu nu m-as lua dupa raspunsul primit de la VC... Ei au mai dat si alte raspunsuri destepte de ex cum ca nici vorba de Hill Start Assist in dusterele ph2 de la noi :)

Link spre post

In Republica Moldova (care e mai aproape pentru mine decat Ungaria), un Laureate (cu vopsea metalizata si navigatie) iese cu vreo 1300 de euro mai ieftin. Si desi nu e in UE, are fix aceleasi dotari de siguranta ca la noi (4 airbaguri, ABS, ESP etc.). Aproape cat e reducerea cu Rabla.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...