Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Scuze ca nu am venit cu poze pana acum, dar o voi face!

Maine ma intalnesc cu un amic, verifcam temperatura apei cand motorul e cald (am doar doua linii aprinse in bord la temp apa), verificam injectoarele (din soft, valorile de compensare banuiesc ca le putem vedea doar). Dupa aceea vedem, fac o curatare cu ultrasunete a injectoarelor, bag solutie de curatat in motorina, vedem. Consumul la un Duster identic in Oradea e de 6.5-7.0 in oras, la mine 8.5-9.0 ceea ce e mult peste asa ca o problema exista nu e doar in mintea mea. :)

Va anunt cu ce am facut si costurile aferente.

P.s. dupa ce rezolv problema, va urma si un soft de consum.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Laptiucu. Am si eu un Duster 1.5 dci 4x4 luat de nou din 2011. Acum am 50000 de km cu el, dar pot sa iti zic ca niciodată nu am avut consum sub 7 in oras. E adevarat ca merg cam 4 de acasa pana la servici ( si eu sunt din Oradea ), dar iarna am 9, 10 iar vara cam 8. Iarna aceasta am facut doua drumuri de Austria la ski si am avut consum 7 la cb si cam 6.8 din bonuri. Doua persoane bagaje acceptabile si mers cu max 120 pe autostrada. De vreun an l-am tuningat la 125 de cp dar nu a scăzut consumul deloc. Ba din contră eu zic ca a crescut cam 0.2-0.3%. Si mie mi se pare consumul putin cam mare, dar din pacate nu-mi ramane alta varianta decat sa ma impac cu ideea si sa nu ma uit la cb.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...