Sari la conținut

Postări Recomandate

Depinde,

scoate 4 senzori TPMS dar primești RES(Remote Engine Start via telecomandă originală și/sau Medianav EVO) prezent pe mașină chiar dacă nu e activat.

PS. Informația confirmată mai sus o aveam de ceva timp

Editat de t0rquemada
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 223
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

UE a hotărât că toate modelele de autovehicule trebuie să fie echipate cu un sistem de control a presiunii pneurilor (SCPP in romaneste). Începând cu 1 noiembrie 2014, un asemenea sistem este prescris

Ce misto, unii care au acest sistem se plang de el, iar cei care nu-l au il vor.

la @Planetara 200 lei setul de 4 plus transport..  

Posted Images

Vsebas, mai simplu nu era sa fie lasati in uch fix 9 senzori? Aveai 2 perechi de roti si unu pe roata de rezerva.

Sau daca nu 9, macar 8 din moment ce e evident ca se poate atat hard cat si soft.

Aia era smecherie. Si tehnic si ergonomic cum s-ar zice...

Link spre post

:) eu ma gandesc ca e o situatie de compromis win-win;

Dacia face economie de 4 senzori / masina, scapa de durerile de cap cu clienti care vor 2 randuri de roti, mentine directiva UE cu safety and stuff ( era sa scriu altceva :P );

clientul Dacia face economie de 4 senzori cumparati din buget propriu pt. al 2-lea set de roti, are inca informatia de presiune OK/NOK in roti si poate pune fara dureri de cap mai multe randuri de roti :) .

Link spre post

Deci nu stiu cum sa zic... dar e cam acelasi lucru...

UCHul recunoaste oricare 4 senzori de pe masina, prin simpla resetare din SET TP... aceeasi comanda pe care o sa o foloseasca si viitorii posesori de versiune descrisa mai sus la schimb de roti (adica versiunile la care functionalitatea va fi implementata prin calculelele - multa sanatate lui Malaieie - pe baza informatiilor senzorilor de ABS). Minus valvele care is ceva bani desigur.

Posibil sa fi fost ceva versiuni intermediare de firmware la UCH care nu accepta mai mult de 4 senzori si "auto-invatare" (mi se pare ca @t0rqueMada amintea in celalalt topic de acest flag de "auto-discovery" si existenta a 2 seturi de memorii iarna/vara) si trebuie musai intrat cu CLIP-ul?

La al meu asta din Apr 2015 a mers fara vizita la service - la fel cum a procedat si @bmcpst si al lui e un picuț mai vechi atelajul (Q4 2014 parca)....

deci... cum ar veni... un sumar:

Ergonomie - aproape aceeasi (resetare cu SET TP direct in computerul de bord la orice interventie la roti).

Economie - mda, desigur, nu mai tre sa cumperi valve "destepte" cat traiesti, poti lua rotile vecinului, etc.

Calitate - discutabil, sincer nu stiu care sistem e mai fiabil si nici nu pot sa ma pronunt (poate inclin spre senzori ca am dat deja banii pe ei :) ), dar banui ca e cam tot acolo.

Link spre post
Depinde,

scoate 4 senzori TPMS dar primești RES(Remote Engine Start via telecomandă originală și/sau Medianav EVO) prezent pe mașină chiar dacă nu e activat.

PS. Informația confirmată mai sus o aveam de ceva timp

M-ai lasat masca. Detaliaza putin cum functioneaza si daca se poate activa si pe varianta 2014. Cred ca e legata totusi de Start/Stop... E posibil asa ceva la Dacia? Chiar e o surpriza! Placuta!

Editat de CristiZ
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...