Sari la conținut

Propunere plimbare Buila-Vanturarita (zona Baile Olanesti, cheile Cheii)

Postări Recomandate

Grija cu lanturi, ca la marimea asta de anvelopa vor atinge carenajul rotilor din fata. Poate in mers drept inainte nu vor atinge, dar in viraje sunt sigur. Eu am 215/70R16 + suspensia ridicata cu cca. 3.5-4 cm si in viraj distanta dintre anvelopa si carenaj este de cca. 5 mm. Deci daca as monta lanturi sigur as "zgaria" carenajul rotii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 126
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si de a doua zi (Radita Manzu).

Sorry de intarziere! Cateva poze, plus filmarea cu virajul buclucas si diferenta pe care o fac lanturile. My Movie.wmv

.. si de la intoarcerea spre casa...   Voineasa -> Obarsia Lotrului     Obarsia Lotrului -> Petrosani  

Posted Images

Multumesc de tripla!

Stie cineva cum se comporta BFG AT in zapada? Am citit niste review-uri pozitive din State, dar e prima mea iesire pe zapada cu rotile astea (225/7016). O sa caut maine sa vad ce lanturi gasesc pentru ele in caz ca dam de greu. Sper sa nu ne foloseasca, avand in vedere ca cineva descria traseul ca fiind relativ usor.

In zapada normala se descurca bine. In zapada flescaita sau "batuta" de viscol nu prea, dar nu cred ca nici alte anvelope nu se descurca in astfel de conditii.

Lanturi n-am montat pe ele, dar le-am avut in portbagaj mai tot timpul la iesiri de iarna.

@offwhite: daca nu merg pe fata si situatia este maronie, banuiesc ca ar merge montate pe spate combinat cu 4wd lock.

Link spre post

Astazi am umarit mai multe masini pe un tronson de strada cu zapada mare si flescaita.

Toate mergeau de parca ma uitam la un spectacol cu stan si bran...

Toate aveau anvelope de iarna iar la unele am putut observa ca erau chiar noi (aveau multa carne pe ele)

Majoritatea au avut momente de blocaj; a fost nevoie sa faca manevre inainte/inapoi ca sa reuseasca sa treaca. Altii i-au dat mai tare insa au riscat destul de mult sa intre in masinile parcate pe lateral.

Evident nu m-am dus la fiecare sa intreb si sa fac o statistica cu brand/modelul de anvelope....

Concluzia, la ochiometru, prin observare: pe zapada mare si flescaita, sunt probabil foarte putine anvelope care sa performeze.

Nu stiu care ar fi explicatia.... ma gandesc ca fiind mare zapada, practic anvelopa nu reuseste sa se descarce... mediul este asemanator cu noroiul.... probabil daca trecea cineva cu anvelope MT s-ar fi descurcat onorabil :D

Editat de gusterul
Link spre post

Bucataria este deschisa pana la ora 21 dar ne mai pot astepta, nu mi-a zis cat, iar de la bar se poate comanda pana pe la 12-1. In alta ordine de idei, am rezolvat si cu cam tripla si am mai adaugat 1cam pt colegul nostru @cbogdy

Eu nu vin, am program artistic de Mos Nicolae, nasi, veri... familie. Sorry! Ne auzim pe data viitoare :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...