Sari la conținut

Propunere plimbare Buila-Vanturarita (zona Baile Olanesti, cheile Cheii)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 126
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si de a doua zi (Radita Manzu).

Sorry de intarziere! Cateva poze, plus filmarea cu virajul buclucas si diferenta pe care o fac lanturile. My Movie.wmv

.. si de la intoarcerea spre casa...   Voineasa -> Obarsia Lotrului     Obarsia Lotrului -> Petrosani  

Posted Images

de acord cu propunerea ta, @dtel. Am si eu niste observatii/propuneri:

- stabilire cazare pt.vineri si sambata (cred ca Olanestiul este cel mai potrivit)

- stabilire ora de plecare pe traseu sambata (eu voi veni cel mai probabil dimineata), precum si locul de intalnire

- de acord cu gratarul de la cabana Cheia (banuiesc ca trebuie sa venim cu "materialul clientului", dar daca exista si cealalta posibilitate, nu-i problema)

- nu stiu unde este exact cabana Cheia (am gasit doar schitul Iezer), dar am vazut pe hata 2 trasee dupa schitul Iezer: unul pe stanga spre schitul Pahomie si Patrunsa (drumul 654) si altul pe dreapta. Ar putea fi cele 2 variante de plimbare pt.sambata si duminica.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1. Pentru cazare vom face doua liste, mai exact pentru cine vine de vineri si pt cine de sambata

2. Pe traseu sambata plecam in principiu cand ne adunam cu totii, probabil in jur de ora 10-10:30 ca sa apucam sa luam micul dejun

3. Da, materialul clientului, cabana e gen "varful omu", nu au restaurant sau alte cele

4. Cabana Cheia este dincolo de schitul iezer, la capatul acelui drum; harta mai jos:

http://goo.gl/maps/vmPr3

Pentru cazare de vineri:

1. @dtel

2. ...

Pentru cazare de sambata:

1. ...

Link spre post

De venit, venim cam in proportie de 85% deocamdata. Si venim de vineri, ajungem seara acolo.

Unde ne vom caza? La Olanesti sau la Baile Olanesti? Cu "materialul clientului" cum facem? Ar merge sa-l achizitionam de undeva din zona cazarii, cred ca am gasi ceva magazine prin Olanesti ca sa nu ne caram cu ele inghetate de acasa, cel putin eu am si drum cam lung de facut. In functie de ce vrea lumea vad si eu cum fac.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...