Sari la conținut

Propunere plimbare Buila-Vanturarita (zona Baile Olanesti, cheile Cheii)

Postări Recomandate

Eu vin de sambata dimineata. Un loc de regrupare ar fi bun sau ne intalnim la hotel ? Estimez un 10.30 ca ajung in zona. E posibil sa mai vina un amic cu Ford Maverick cu mine, ar mai fi 1 camera in plus pentru sambata ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 126
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si de a doua zi (Radita Manzu).

Sorry de intarziere! Cateva poze, plus filmarea cu virajul buclucas si diferenta pe care o fac lanturile. My Movie.wmv

.. si de la intoarcerea spre casa...   Voineasa -> Obarsia Lotrului     Obarsia Lotrului -> Petrosani  

Posted Images

Pana la cat va fi deschis restaurantu? Eu daca plec din bucuresti pe la 10 seara, presupun ca nu mai am sanse nu?

Sent from my iPhone 6+

Din testimonialul prezent chiar la ei pe site, se pare ca masa este mai mult la categoria "cantina" decat restaurant.

Asadar...., slabe sansele....

Totusi un telefon la ei cred ca solutioneaza misterul.

Link spre post

Probabil ca ne vom lua niste sandwich-uri cu noi sau vom opri la vreun McDrive, mancarea ca mancarea dar stiu ca de obicei dupa o calatorie merge bine o berica, mai mult de aia eram curios de disponibilitatea lor :)

Iei 1-2 six-pack-uri la pachet :P

Link spre post

Bucataria este deschisa pana la ora 21 dar ne mai pot astepta, nu mi-a zis cat, iar de la bar se poate comanda pana pe la 12-1. In alta ordine de idei, am rezolvat si cu cam tripla si am mai adaugat 1cam pt colegul nostru @cbogdy

Link spre post

Multumesc de tripla!

Stie cineva cum se comporta BFG AT in zapada? Am citit niste review-uri pozitive din State, dar e prima mea iesire pe zapada cu rotile astea (225/7016). O sa caut maine sa vad ce lanturi gasesc pentru ele in caz ca dam de greu. Sper sa nu ne foloseasca, avand in vedere ca cineva descria traseul ca fiind relativ usor.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...