Sari la conținut

My Duster - White 4x4, 110HP, diesel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 202
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe transalpina (e inchisa si necuratata de zapada) cativa km:  

Mi-am pus si eu carlig. Cateva poze inainte, in timpul si dupa montaj  

In sfarsit am si eu propriul Duster!   Masina e luata second, dar arata si merge foarte bine. Am luat-o de la un om care a avut grija de ea ca la carte ( poate mai mult). Multumesc!   Pentru incep

Posted Images

Am montat si eu deflectoarele ( al doilea set). Desi in poza si descriere zicea "negru fumuriu" sunt cam negru verzuliu, acea tenta de verzuliu de la geamuri dar mai inchisa. Modelul este mai ciudat, am vazut abia cand au venit. Sunt cu banda 3M adeziva si se pun .. pe exterior, adica nu-mi streseaza chederul de la geamuri dar... sper sa nu fie problema cu vopseaua.

Ce scor au avut deflectoarele? Stiai de la inceput ca sunt de exterior si nu de interior? De unde ai luat?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

54ron+transport, nu stiam ca sunt de exterior, abia cand au venit ma uitam uimit la ele cum sa le lipesc de ... geam si apoi mi-am dat seama ca sunt de exterior, nu au instructiuni. Sunt mai scurte decat ce au montat alti colegi pe forum , nu au partea aia ce se baga langa oglinda ( la cele de interior, cred ca e de fixare mai mult).

Le-am luat de aici.

Link spre post
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Am montat si eu deflectoarele ( al doilea set). Desi in poza si descriere zicea "negru fumuriu" sunt cam negru verzuliu, acea tenta de verzuliu de la geamuri dar mai inchisa. Modelul este mai ciudat, am vazut abia cand au venit. Sunt cu banda 3M adeziva si se pun .. pe exterior, adica nu-mi streseaza chederul de la geamuri dar... sper sa nu fie problema cu vopseaua.

Mulțumit de ele? Le-am comandat și eu.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...