Sari la conținut

Duster Ph2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 163
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cum am promis, am revenit cu pozele!

In sfarsit, dupa 3 luni de asteptare, am luat masina de la dealer - un Duster dCi 110 4x2 Laureate! Sunt foarte multumit de masina, nu as schimba-o cu una de fabricatie straina! O sa revin cu poze c

Si daca ai avea mii de km. Diferenta intre a merge constant la 110km/h sau 140km/h, la un drum de 1000km pe autostrada, luand in calcul si pauzele, opririle la eventuale puncte de frontiera, cozi si a

Posted Images

Salut, sunt nou pe aici si am in vedere un Duster 1.2tce in vitoarul apropiat.

Am citit topicul versiunii (care acum vad ca e blocat, nu se mai poate posta) si as dori sa intreb actualii posesori daca sunt inca multumiti cu decizia facuta.

Un consum mediu pe un distanta cat mai mare ar fi deasemenea apreciat.

Multumesc

Daca il pastrezi pe benzina, consumul va fi mediu de 7.5. La drum lung cu constant 90 km/h scoti si consum de 6.5/100km. Daca vrei sa il treci pe gpl cum am facut eu, ia modelul de 1,6 pt ca instalatia e mai scumpa si se amortizeaza mai greu. Pt orice alte info iti stau la dispozitie!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspunsuri.

Inca o intrebare, care-i consumul la rulajul pe autostrada? Am rude in Oltenia si pe litoral, eu locuind in Bucuresti asa ca o buna parte din kilometrii totali ar fi facuti pe autostrada.

Editat de marcone1
Link spre post
Multumesc pentru raspunsuri.

Inca o intrebare, care-i consumul la rulajul pe autostrada? Am rude in Oltenia si pe litoral, eu locuind in Bucuresti asa ca o buna parte din kilometrii totali ar fi facuti pe autostrada.

Daca treci de 110 ajungi si la 11 consum pe autostrada. Verificat de mine. La 140 deja nu mai conteaza consumul. Acum inteleg pe cei ce merg agale pe autostrada!

Link spre post

Confirm spusele lui@stefanudrea, de pilda Passau - Sibiu, calculat pe tronsoane (Austria, Ungaria, România) la 130-150 am avut 10; 10,5; 11.

În Ro, pe (deja celebrele) autostrăzi nu scurtezi prea mult timpul dacă-i dai talpă... diferenţa e notabilă de la 3-400 km în sus ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...