Sari la conținut

Sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri pe modelele Dacia?

Postări Recomandate

Da, costa vreo 50 lei valva cu surub, deci tot la 200 lei ajungi. Nu se pot scoate fara sa le strici. Exista valve demontabile, cu saiba si piulita in partea exterioara, dar nu e cazul aici. Vinde-le cu totul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...
  • Răspunsuri 177
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Hmm,nu as baga mana in foc ca s cei mai priceputi

În principiu ar trebui să stie să învete un nou set ,dar pentru evitarea bătăilor de cap faci poze la senzorii noi (etichetă) și incearcă să notezi și pozitia lor pe mașina - te ajută o învațare forta

De doua ori mi s-a aprins si de fiecare data pe buna dreptate. Nu are nimic martorul, verificati-va mai bine presiunea din roti si o sa vedeti ca nu da gres.

Posted Images

Jantele de Stepway (ca e Sandero, MCV sau altceva) nu sunt de aliaj. Sunt de tabla, structurale sau vorba populară, decupate în spite. Din 2013 și pana acum, sunt aceleași jante. Nu au senzori.

Atenție - aspectul de janta este dat de capace, fiind cel puțin 5 modele - model inițial gri deschis, model inițial gri închis, model facelift gri deschis, model facelift gri închis (varianta Explorer) și modelul Techroad. Astea se achiziționează separat! 

Prețul jantelor în 2016 era 270RON/buc și capacele erau 100RON/buc

Găsești pe olx sau la băieții de pe forumul de Logan mai ieftin 

Editat de Midnighte
Link spre post
  • 3 months later...

Nu stiu daca postez unde trebuie dar as vrea sa stiu daca si la voi e la fel. Am un Duster 1.5 BlueDCI achizitionat in februarie. Evident a fost incaltat cu cauciucuri all season, asa ca azi l-am incaltat cu cauciucuri de iarna pe 16 plus jante de tabla. Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca lipseste acel capacel de la surubul central. As vrea sa stiu daca se poate cumpara de undeva asa ceva. Arata nasol fara acel capacel plus ca toata mizeria, apa care in timp isi face treaba intra la acel surub. Multumesc si scuze daca e off topic.

Link spre post

Nu cred..Pe fata nu exista asa ceva.pe spate are acel capacel de cauciuc..in centrul tamburului.Cred ca alea or fi..

Legat de ce.ai sugerat tu,eu le.am luat sh cu 80 ron.Nu erau perfecte dar isi fac treaba.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...