Sari la conținut

Postări Recomandate

Ai putina rabdare sa finalizam noul regulament detaliat, plus ca vom aduce inca niste colegi moderatori, ca sa nu aiba lumea impresia ca un "nebun" da cu ban-ul in toti membrii. Ar fi bine sa incetati cu polemicile, dupa parerea altor membrii esti un candidat "potrivit" pt avertismente. Nu o lua ca o amenintare, ci ca pe o realitate.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nu se pot da niste "like-uri negative" si la un anumit numar de astfel de like-uri, utilizatorul care le primeste sa fie banat o perioada de timp?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 72
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revăzând, la rându-mi, toate postările dumitale în acest topic, constat că nici una din ele nu a adus nici un argument nou pentru a susține nevinovăția colegului de comanr (până la urmă despre asta

Pentru mine situaţia începe să devină amuzantă. Şi nu datorită unui grad oarecare de umor dezvoltat, ci prin fragilitatea mentalităţii unor membrii.   Cu părere de rău dacă am să dărâm sistemele de

@dusterawd: din pacate (sper din tot sufletul sa ma insel insa, pana in momentul de fata, n-am nici o dovada ca opinia mea este eronata) esti exemplul clasic de "troll" (http://ro.wikipedia.org/wiki/T

Posted Images

Nu se pot da niste "like-uri negative" si la un anumit numar de astfel de like-uri, utilizatorul care le primeste sa fie banat o perioada de timp?

Nici nu ar fi o varianta viabila. Nu de alta, dar oricine si-ar putea lua o gramada de dis-like-uri nejustificate real. Se poate da report la o postare, sunt convins ca aceste report-uri ajung la admin si moderator, iar la un nr de x report-uri confirmate se poate decide instituirea unei sanctionari.

• Like 1
Link spre post

@dust3radmin: cred ca ar trebui ca, pe langa regulament, sa existe si niste instrumente (eficiente) de control a respectarii acestui regulament. Am vazut cu totii ca, pentru unii, regulile sunt facute pentru a fi incalcate.

In acest sens mi se pare foarte utila propunerea colegului @marinel. Simpla si eficienta: la minim x "like-uri negative" => banare automata y zile .. Daca situatia se repeta, intr-un interval de z zile pentru acelasi utilizator => banare 3 ori y zile... Iar a treia oara => excludere permanenta (daca dupa 2 pedepse utilizatorul persista inseamna ca nu mai e nici o speranta).

In alta ordine de idei, ce functie indeplineste butonul "report"? Nu e menit a fi o modalitate prin care eu, utilizator, imi exprim dezaprobarea pentru un anumit post?

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...