Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu unul nu inteleg de ce atata galagie?

Admin-ul a luat o decizie. Daca ea e corecta (dupa parerea mea si covarsitoarei majoritati a membrilor) sau nu, chiar nu are importanta. Atata timp cat e admin ia deciziile pe care le considera potrivite pentru bunul mers la forumului. Iar pana acum s-a achitat perfect de aceasta sarcina.

Restul (chiar) e cancan :)

@alcris01: Chiar nu poti fi de acord cu faptul ca aproape toti membrii forumului aproba decizia admin-ului pentru ca, pur si simplu, este corecta? Reactiile forumistilor nu au fost indreptate impotriva lui comanr (ca membru) sau a produsului promovat de el ci impotriva modului in care a inteles sa-i trateze (a se citi "jigneasca") pe cei ca nu au fost de acord cu el, incalcand niste reguli bine stabilite.

Tocmai respectarea acestor reguli a facut ca forumul Duster sa fie unul dintre cele mai civilizate din spatiul online romanesc iar eu unul vreau sa ramana asa.

Ganduri bune tuturor

Eu personal nu am dezavuat decizia admin-ului, ci doar contextul in care a fost luata, mai ales ca nu cunosc toate dedesupturile conflictului creat de userul @comanr. Mi-am exprimat doar nedumerirea de ce omul a fost privit si tratat cu neincredere si dispret de catre unii colegi de forum cu certe valente polemice doar de dragul de a contesta alte abordari tematice. Iar faptul ca fostul coleg este intepat in continuare, este nedrept, el neputandu-se apara din motive de interdictie la activitatea forumului. Daca asta a fost decizia, discutabila as zice eu, ar trebui macar dintr-un minim respect fata de noi insine sa nu-l mai atacati in lipsa. Repet, nu-l cunosc personal pe @comanr, dar consider ca schimbul de idei nu poate fi atat de nociv incat sa-i rapesti omului dreptul constitutional la opinie. Cred ca ar trebui sa punem punct aici acestui topic, poate gasim alte teme mai incitante si de interes general.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 72
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revăzând, la rându-mi, toate postările dumitale în acest topic, constat că nici una din ele nu a adus nici un argument nou pentru a susține nevinovăția colegului de comanr (până la urmă despre asta

Pentru mine situaţia începe să devină amuzantă. Şi nu datorită unui grad oarecare de umor dezvoltat, ci prin fragilitatea mentalităţii unor membrii.   Cu părere de rău dacă am să dărâm sistemele de

@dusterawd: din pacate (sper din tot sufletul sa ma insel insa, pana in momentul de fata, n-am nici o dovada ca opinia mea este eronata) esti exemplul clasic de "troll" (http://ro.wikipedia.org/wiki/T

Posted Images

Eu personal nu am dezavuat decizia admin-ului, ci doar contextul in care a fost luata, mai ales ca nu cunosc toate dedesupturile conflictului creat de userul @comanr.

Dar totuși îl susții foarte aprig.

Mi-am exprimat doar nedumerirea de ce omul a fost privit si tratat cu neincredere si dispret de catre unii colegi de cu certe valente polemice doar de dragul de a contesta alte abordari tematice.

Poate că ești nedumerit tocmai pentru că nu cunoști toate dedesubturile?

Iar faptul ca fostul coleg este intepat in continuare, este nedrept, el neputandu-se apara din motive de interdictie la activitatea forumului. Daca asta a fost decizia, discutabila as zice eu, ar trebui macar dintr-un minim respect fata de noi insine sa nu-l mai atacati in lipsa. Repet, nu-l cunosc personal pe @comanr, dar consider ca schimbul de idei nu poate fi atat de nociv incat sa-i rapesti omului dreptul constitutional la opinie.

Discuțiile referitoare la comanr continuă alimentate de tine, și ceva mai devreme de bogdan_bms.

Cred ca ar trebui sa punem punct aici acestui topic, poate gasim alte teme mai incitante si de interes general.

Este foarte plăcut și comod să ceri încheierea unei discuții după ce ți-ai susținut punctul de vedere încă o dată, având în acest fel sentimentul de mulțumire că ești cel care a avut ultimul cuvânt de spus. Un pic contrar nettiquete-i, dar cine se mai uită?

Și totul se desfășoară în contextul în care majoritatea aproape absolută a membrilor acestui s-au declarat jigniți de atitudinea lui comanr și consideră banarea lui justificată. Dacă chiar dorești încheierea acestei discuții, poți să nu răspunzi (asta ca să închei în același mod cu tine).

• Like 4
Link spre post

Dar totuși îl susții foarte aprig.

Poate că ești nedumerit tocmai pentru că nu cunoști toate dedesubturile?

Discuțiile referitoare la comanr continuă alimentate de tine, și ceva mai devreme de bogdan_bms.

Este foarte plăcut și comod să ceri încheierea unei discuții după ce ți-ai susținut punctul de vedere încă o dată, având în acest fel sentimentul de mulțumire că ești cel care a avut ultimul cuvânt de spus. Un pic contrar nettiquete-i, dar cine se mai uită?

Și totul se desfășoară în contextul în care majoritatea aproape absolută a membrilor acestui s-au declarat jigniți de atitudinea lui comanr și consideră banarea lui justificată. Dacă chiar dorești încheierea acestei discuții, poți să nu răspunzi (asta ca să închei în același mod cu tine).

Nu-ti pot lasa satisfactia incheierii unui subiect, cata vreme baltesti in speculatii ieftine si fara substanta. Incercarea de a trunchia fondul problemei in felii taiate dupa cum iti dicteaza statura morala croita dupa numele personajului lui Cervantes, denota un personaj semidoct, macinat de orgolii marunte, un pseudocunoscator al naturii umane, care ar fi amuzant daca nu ar fi trist ca aparitie in spatiul public. Mai citeste ca nu-i o rusine si mai reflecteaza cand vrei sa dialoghezi pe marginea unui subiect care poate afecta imaginea unui coleg care din pacate nu-ti poate raspunde cu aceeasi unitate de masura din simplul motiv ca i s-a rapit dreptul de a vorbi si de a se apara de atacurile la persoana ale unora ca tine.

Link spre post

@alcris01 da o căutare pe forum dupa nick-ul lui comanr si citeste-i primele posturi...o sa intelegi atitudinea unora care "si-au permis" sa intrebe cate ceva. Si vezi ca suntem multi pe aici destul de citiți, dar nu ne etalăm talentul. Avand in vedere stilul tau identic cu cel al lui comanr...nu cred ca va dura mult pana vei sfarsi la fel ca el. Nu ne place "flame-ul"...

• Like 1
Link spre post

@alcris01 da o căutare pe dupa nick-ul lui comanr si citeste-i primele posturi...o sa intelegi atitudinea unora care "si-au permis" sa intrebe cate ceva. Si vezi ca suntem multi pe aici destul de citiți, dar nu ne etalăm talentul. Avand in vedere stilul tau identic cu cel al lui comanr...nu cred ca va dura mult pana vei sfarsi la fel ca el. Nu ne place "flame-ul"...

Suna a amenintare de interlop sau mardeias din zona lui Bercea mondial. Nu demonstrezi ca esti citit facand asemenea afirmatii si nu ma sperii cu amenintari de genul asta, prin formatia mea profesionala si academica cei care atenteaza la siguranta cetateanului si a legii sunt in sfera mea de activitate. Nu-ti place flame-ul dar il afisezi si-l promovezi cu dezinvoltura. Mai cugeta in a profera amenintari de orice fel. Este ilegal, imoral si contrar spiritului oricarui forum de discutii liber. Este un aspect peste care nici admin-ul n-ar trebui sa-l tolereze.

Link spre post

Sa fii tu sanatoa, in lumea ta, ca eu nu te-am amenintat. Ti-am spus ca noi suntem mai linistiti de fel si nu ne plac cei care agita spiritele. Iar cu postul tau de mai sus mi-am dat seama ce fel de om esti, asa ca poti sa scrii in continuare vrute si nevrute c a eu nu mai

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...