Sari la conținut

Postări Recomandate

Tocmai asta NU a facut @comanr: nu a avut nici calm, nici decenta in postarile sale. Iar despre "...Cum iese unul din rand, da-i la cap!... " incearca tu, in Germania sau Austria, sa depasesti viteza + alte "tehnici" de condus pe care ti le permiti in Romania: vei fi imediat pus la punct ! Intelegi ?

Asta ai inteles tu despre sensul afirmatiei citate?! Cred ca ai citit alt topic sau te-ai dus prea departe cu supozitiile... Nu m-am referit niciun moment la depasiri de viteza si alte ”tehnici de condus”. Daca asta te caracterizeaza nu-ti imagina ca m-as numara si eu printre ”practicanti”. Dar a ne da cu parerea este curat constitutional chiar daca o facem pe langa subiect. Sau citand un cunoscut proverb ”daca taceai filosof ramaneai”!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 72
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revăzând, la rându-mi, toate postările dumitale în acest topic, constat că nici una din ele nu a adus nici un argument nou pentru a susține nevinovăția colegului de comanr (până la urmă despre asta

Pentru mine situaţia începe să devină amuzantă. Şi nu datorită unui grad oarecare de umor dezvoltat, ci prin fragilitatea mentalităţii unor membrii.   Cu părere de rău dacă am să dărâm sistemele de

@dusterawd: din pacate (sper din tot sufletul sa ma insel insa, pana in momentul de fata, n-am nici o dovada ca opinia mea este eronata) esti exemplul clasic de "troll" (http://ro.wikipedia.org/wiki/T

Posted Images

Haideti sa nu mai sarim calul si sa discutam orice subiect cu calm si decenta, chiar daca opinia unor interlocutori este mai mult sau mai putin diferita de punctul nostru de vedere. Dixit.

Ar fi bine daca ti-ai urma propriile sfaturi. Din cate imi aduc aminte tu ai sarit calul pe topicul asta utilizand cuvinte de genul "a se gudura". Si cred ca tot tie ti se potriveste si proverbul pe care ni la-i impartasit mai sus. Nu mai da la altii sfaturi pe care nu le urmezi nici tu.

• Like 1
Link spre post

Stimate domn. Se pare ca nu cunosti indeajuns semantica limbii romane. N-ar strica sa mai pui mana pe carte ca sa deslusesti semnificatia unor dictoane unanim cunoscute de vorbitorii acestei limbi care au frecventat cel putin cursurile primare. Din pacate dupa cum constatam mai sus, trebuie sa existe si latratori de serviciu intr-o cauza din pacate fara castigatori. Vorbim (scriem) doar sa ne aflam in treaba, fara sa aducem ceva consistent in fondul problemei, doar sa combatem cu orice pret si sa aducem osanale cui trebuie. Situatie descrisa perfect de un personaj al lui Caragiale, Costachel Gudurau (nume predestinat!). Cui prodest? Bine ar fi sa mai aplicam cat mai des o sintagma antica, dar atat de actuala: ”Mi-e prieten Platon, dar mai prieten îmi este adevărul”.

Link spre post

Pe prima pagina dust3radmin zicea ceva de genul

3.tu in speta bogdan, ai fost banat in urma unui avertisment de offtopic pe care l-ai incalcat si nu in ultimul rand de asa numita actiune de FLAME, care pe romaneste inseamna instigare la discutii in afara obiectului topicului, din aceasta cauza se baneaza de obicei doar cel care deschide aceasta discutie.

Mai sus citesc

Stimate domn. Se pare ca nu cunosti indeajuns semantica limbii romane. N-ar strica sa mai pui mana pe carte ca sa deslusesti semnificatia unor dictoane unanim cunoscute de vorbitorii acestei limbi care au frecventat cel putin cursurile primare. Din pacate dupa cum constatam mai sus, trebuie sa existe si latratori de serviciu intr-o cauza din pacate fara castigatori. Vorbim (scriem) doar sa ne aflam in treaba, fara sa aducem ceva consistent in fondul problemei, doar sa combatem cu orice pret si sa aducem osanale cui trebuie. Situatie descrisa perfect de un personaj al lui Caragiale, Costachel Gudurau (nume predestinat!). Cui prodest? Bine ar fi sa mai aplicam cat mai des o sintagma antica, dar atat de actuala: ”Mi-e prieten Platon, dar mai prieten îmi este adevărul”.

Mie imi suna tare a flame. Spun si eu, sa ma aflu in treaba. Tot ca să mă aflu în treabă, am creat un poll, unde m-aș bucura ca lumea să voteze (poate rezultatul votului va surprinde pe cineva). Așa că poate dorește careva să voteze aici

• Like 1
Link spre post

Pe prima pagina dust3radmin zicea ceva de genul

Mai sus citesc

Mie imi suna tare a flame. Spun si eu, sa ma aflu in treaba. Tot ca să mă aflu în treabă, am creat un poll, unde m-aș bucura ca lumea să voteze (poate rezultatul votului va surprinde pe cineva). Așa că poate dorește careva să voteze aici

Ce-o vrea sa insemne afirmatia ”mie imi suna tare a flame”. Multi am mai tras chiulul la orele de limba romana! Si o spun nu sa ma aflu in treaba ci sa combat o stare de fapt, anume ca unii scriu, nu sa transmita un mesaj pertinent, ci doar sa se afle in treaba, sa-si vada nick-ul pe topic. Regret ca a trebuit sa polemizez, sper ca in sens pozitiv, cu unii colegi de forum , dar am constatat chiar si in acest topic in unele abordari o asa betie de cuvinte ca nu m-am putut abtine. Cam atat am avut de spus cu privire la acest subiect, sper sa nu urmeze un drept la replica, sau macar sa fie suficient argumentat nu sa reflecte doar pozitia unui ”Gica contra” Sic! (Scuzati cacofonia neprovocata).

Link spre post

Asta ai inteles tu despre sensul afirmatiei citate?! Cred ca ai citit alt topic sau te-ai dus prea departe cu supozitiile... Nu m-am referit niciun moment la depasiri de viteza si alte ”tehnici de condus”. Daca asta te caracterizeaza nu-ti imagina ca m-as numara si eu printre ”practicanti”. Dar a ne da cu parerea este curat constitutional chiar daca o facem pe langa subiect. Sau citand un cunoscut proverb ”daca taceai filosof ramaneai”!

Offf,.... sa-ti explic:

autostrada =

mers cu viteza legala = discutii cu un ton calm

"tehnici" de condus = anti-decenta in exprimare

Acum.... intelegi ?

• Like 2
Link spre post

Offf,.... sa-ti explic:

autostrada =

mers cu viteza legala = discutii cu un ton calm

"tehnici" de condus = anti-decenta in exprimare

Acum.... intelegi ?

Cam subtire argumentatia, dar ramanand in tema topicului o accept ca semn al unui dialog civilizat. Sa auzim de bine!

Link spre post

Eu unul nu inteleg de ce atata galagie?

Admin-ul a luat o decizie. Daca ea e corecta (dupa parerea mea si covarsitoarei majoritati a membrilor) sau nu, chiar nu are importanta. Atata timp cat e admin ia deciziile pe care le considera potrivite pentru bunul mers la forumului. Iar pana acum s-a achitat perfect de aceasta sarcina.

Restul (chiar) e cancan :)

@alcris01: Chiar nu poti fi de acord cu faptul ca aproape toti membrii forumului aproba decizia admin-ului pentru ca, pur si simplu, este corecta? Reactiile forumistilor nu au fost indreptate impotriva lui comanr (ca membru) sau a produsului promovat de el ci impotriva modului in care a inteles sa-i trateze (a se citi "jigneasca") pe cei ca nu au fost de acord cu el, incalcand niste reguli bine stabilite.

Tocmai respectarea acestor reguli a facut ca forumul Duster sa fie unul dintre cele mai civilizate din spatiul online romanesc iar eu unul vreau sa ramana asa.

Ganduri bune tuturor

• Like 4
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...