Sari la conținut

Postări Recomandate

Sa fii tu sanatoa, in lumea ta, ca eu nu te-am amenintat. Ti-am spus ca noi suntem mai linistiti de fel si nu ne plac cei care agita spiritele. Iar cu postul tau de mai sus mi-am dat seama ce fel de om esti, asa ca poti sa scrii in continuare vrute si nevrute c a eu nu mai

Ce repede te-ai linistit realizand ca faci o gafa. Nu-i nimic, probabil adrenalina sau presiunea atmosferica e de vina :frantics:, dar eu sunt tolerant in limitele bunului simt, . Daca te-ai pune putin la punct si cu gramatica, ai putea deveni chiar simpatic!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 72
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revăzând, la rându-mi, toate postările dumitale în acest topic, constat că nici una din ele nu a adus nici un argument nou pentru a susține nevinovăția colegului de comanr (până la urmă despre asta

Pentru mine situaţia începe să devină amuzantă. Şi nu datorită unui grad oarecare de umor dezvoltat, ci prin fragilitatea mentalităţii unor membrii.   Cu părere de rău dacă am să dărâm sistemele de

@dusterawd: din pacate (sper din tot sufletul sa ma insel insa, pana in momentul de fata, n-am nici o dovada ca opinia mea este eronata) esti exemplul clasic de "troll" (http://ro.wikipedia.org/wiki/T

Posted Images

Domnul avocat devine din ce în ce mai surprinzător. La început propunea :

Tot respectul pentru veterani in sensul vechimii detinatorilor de Duster, dar daca e vorba de o decizie radicala, faceti oameni buni un sondaj public printre forumisti si sa prevaleze votul majoritar si democratic. Cat despre autocratie unii dintre noi ne-am cam saturat din alte vremuri. Nu va suparati cei care va regasiti in cele spuse, dar pana la urma esenta dialogului democratic este toleranta fata de opiniile celorlalti, chiar daca sunt spuse mai patetic, poate determinate de un temperament mai coleric . Orgoliile nemasurate ne ravasesc viata si ne intuneca ratiunea de a fi.

Susținea chiar fervent "toleranța față de opiniile celorlalți". Asta până când cineva a avut o altă opinie decât a dânsului. Pentru că a urmat:

Take 1

Stimate domn. Se pare ca nu cunosti indeajuns semantica limbii romane. N-ar strica sa mai pui mana pe carte ca sa deslusesti semnificatia unor dictoane unanim cunoscute de vorbitorii acestei limbi care au frecventat cel putin cursurile primare...

Prima insultă (acuzația de analfabetism și incultură se consideră a fi insultă). Am pus .... pentru a nu obosi ochiul cu citate lungi.

Take 2

Multi am mai tras chiulul la orele de limba romana! Si o spun nu sa ma aflu in treaba ci sa combat o stare de fapt, anume ca unii scriu, nu sa transmita un mesaj pertinent, ci doar sa se afle in treaba, sa-si vada nick-ul pe topic...

Take 3

Incercarea de a trunchia fondul problemei in felii taiate dupa cum iti dicteaza statura morala croita dupa numele personajului lui Cervantes, denota un personaj semidoct, macinat de orgolii marunte, un pseudocunoscator al naturii umane, care ar fi amuzant daca nu ar fi trist ca aparitie in spatiul public. Mai citeste ca nu-i o rusine ...

Take 4

Suna a amenintare de interlop sau mardeias din zona lui Bercea mondial. Nu demonstrezi ca esti citit facand asemenea afirmatii si nu ma sperii cu amenintari de genul asta, prin formatia mea profesionala si academica cei care atenteaza la siguranta cetateanului si a legii sunt in sfera mea de activitate.

Take 5

Daca te-ai pune putin la punct si cu gramatica, ai putea deveni chiar simpatic!

Deci, vă rog, nu încercați să aveți o altă opinie decât a domnului alcris01. Nivelul ridicat de cultură al dânsului îl face de fiecare dată să se cutremure de lipsa noastră totală de erudiție. Și cum nici măcar abecedar-ul nu am reușit, nicicare dintre noi, să îl citim până la capăt, ar trebui să concluzionăm, prin prisma educației academice a dânsului și a convingerii cu care susține teoria pedepsirii nejustificate a colegului comanr, că întradevăr sancționarea a fost injustă și să cerem ridicarea acesteia.

La final are o propunere către admin, pe care, sfatul meu, ar fi bine să o urmeze, astfel va da și dumnealui dovadă de lipsă totală de educație și ar trebui să mai citească ceva între timp, că doar nu e rușine, și pe urmă să revină la activitatea de a modera acest . Nu de alta, dar 3-ul din nick-ul dânsului nu se știe niciodată ce ar putea reprezenta.

Este un aspect peste care nici admin-ul n-ar trebui sa-l tolereze.

Domnule alcris01, dacă vă tot scârbim cu lipsa noastră de cultură, erudiție, gramatică, educație, zău dacă mai înțeleg de ce ... hai să zic așa, ca printre blocuri: "Lasă-ne ... lasă-ne!!!" Nu de alta, dar în pleiada dumneavoastră, în care nu a-ți reusit să aduceți nici un argument nou la subiect, a-ți realizat performanța de a jigni mulți alți membri ai acestui forum (e drept, probabil nici unul dintre ei nu posedă nivelul dumneavoastră de cultură și nici nu are studii elevate precum dumneavoastră).

• Like 4
Link spre post

Ca vorbeam de gramatica, am comis-o si eu. Nu are ce cauta virgula dupa cuvantul ”simt”. Punct si atat.

Domnul avocat devine din ce în ce mai surprinzător. La început propunea :

Susținea chiar fervent "toleranța față de opiniile celorlalți". Asta până când cineva a avut o altă opinie decât a dânsului. Pentru că a urmat:

Take 1

Prima insultă (acuzația de analfabetism și incultură se consideră a fi insultă). Am pus .... pentru a nu obosi ochiul cu citate lungi.

Take 2

Take 3

Take 4

Take 5

Deci, vă rog, nu încercați să aveți o altă opinie decât a domnului alcris01. Nivelul ridicat de cultură al dânsului îl face de fiecare dată să se cutremure de lipsa noastră totală de erudiție. Și cum nici măcar abecedar-ul nu am reușit, nicicare dintre noi, să îl citim până la capăt, ar trebui să concluzionăm, prin prisma educației academice a dânsului și a convingerii cu care susține teoria pedepsirii nejustificate a colegului comanr, că întradevăr sancționarea a fost injustă și să cerem ridicarea acesteia.

La final are o propunere către admin, pe care, sfatul meu, ar fi bine să o urmeze, astfel va da și dumnealui dovadă de lipsă totală de educație și ar trebui să mai citească ceva între timp, că doar nu e rușine, și pe urmă să revină la activitatea de a modera acest . Nu de alta, dar 3-ul din nick-ul dânsului nu se știe niciodată ce ar putea reprezenta.

Domnule alcris01, dacă vă tot scârbim cu lipsa noastră de cultură, erudiție, gramatică, educație, zău dacă mai înțeleg de ce ... hai să zic așa, ca printre blocuri: "Lasă-ne ... lasă-ne!!!"

Te-am lasat! Pace tie!

Link spre post

Am o propunere constructiva, zic eu, pentru a dezamorsa situatia care pare ca nu da semne a se calma.

Si fac aceasta sugestie pentru ca, in locul posturilor revansarde pot fi foarte bine publicate informatii utile comunitatii (se iroseste energie pentru dispute inutile, fara valoarea adaugata pentru acest forum ).

Asadar, propun ca din acest moment, toti cei care considera ca sunt mai buni sa se abtina de la a mai continua polemicile (in special din cadrul acestui post) chiar daca se simt atacati.

O saptamana buna va urez tuturor.

• Like 1
Link spre post

Oricum se pare ca nu ai cu cine discuta, omului ii lipsesc prea multe de la mansarda, iar functia ignore lipseste cu desavarsire din pacate. Mai bine ne "banam" noi singuri vreo cateva zile si-l lasam sa latre. :)

• Like 2
Link spre post

.... mai ales ca nu cunosc toate dedesupturile conflictului creat de userul @comanr....

Ma gandeam eu ca ne obosim degeaba, distinsul nostru coleg cu gramatica impecabila care ne-a ciuruit cu citate, metafore, si hiperbole spectaculoase timp de 7 pagini, nu s-a obosit sa se documenteze despre caz inainte sa se bage in seama...

Multumiri colegului @DonQuijote pentru realizarea sondajului, iata rezultatul, nu prea vad ce ar mai fi de adaugat.

...poate doar ca... se scrie dedesubturi, nu dedesupturi...

• Like 1
Link spre post

Oricum se pare ca nu ai cu cine discuta, omului ii lipsesc prea multe de la mansarda, iar functia ignore lipseste cu desavarsire din pacate. Mai bine ne "banam" noi singuri vreo cateva zile si-l lasam sa latre. :)

Se pare ca te-ai uitat in oglinda cand ai scris cele de mai sus. Dar daca tot iti place sa latri la luna pe malul Dunarii, pana descoperi ce defecte de ”fabricatie” ai la mansarda (grosolania atacului la persoana iti apartine, eu doar te citez) poate meditezi si la mesajul unui alt proverb: ”Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul”. Ai avea de invatat. Si daca tot esti concitadin cu @comanr, poate va intalniti undeva sa clarificati fondul problemei, asa ca baietii la un pahar de bere. :pirate:

• Like 1
Link spre post

Se pare ca te-ai uitat in oglinda cand ai scris cele de mai sus. Dar daca tot iti place sa latri la luna pe malul Dunarii, pana descoperi ce defecte de ”fabricatie” ai la mansarda (grosolania atacului la persoana iti apartine, eu doar te citez) poate meditezi si la mesajul unui alt proverb: ”Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul”. Ai avea de invatat. Si daca tot esti concitadin cu @comanr, poate va intalniti undeva sa clarificati fondul problemei, asa ca baietii la un pahar de bere. :pirate:

Colegu... Intervin si eu acum dupa un weekend in care m-am simtit bine... (mi-ai stricat tu inceputul de saptamana...)

Printre posturile tale remarc ca nu ai cunostiinta despre motivul banarii colegului @comanr... Asta nu-i problema nici unui alt membru al acestui ca tu, elevat fiind (tot de prin potarile tale am observat asta) nu ai fost atat de prins de subiect incat sa STUDIEZI inainte sa te bagi in seama. Nu cred ca exista vre-un membru pe acest care sa se intalneasca cu un alt coleg atata timp cat nu poate observa ca acea intalnire merita sa se infaptuiasca.

In materie de a da sfaturi unui administrator de ... despre ce si cum sa-si gestioneze propriul ... Iertare sa-mi fie dar mi se pare ca miroase a citatia ta cu fudulia din postul citat de mine. Sa ne zici si noua cand va fi vre-odata posibil sa venim si noi la tine si sa-ti spunem (pe munca ta si pe banii tai) ca nu asa se face...

Stii ca exista o vorba din popor... "Cand trei oameni iti spun ca esti beat... te duci sa te culci"... Cred ca tie ti-au spus mult mai multi ca balauresti pe meleaguri mult prea necunoscute tie...

Eu ti-as da un sfat...: Daca nu-ti convin regulile de aici si daca nu-ti convin oamenii de aici... poti, linistit, sa-ti faci bocceluta si s-o tai in cea mai mare liniste pe un alt in care se permit rahaturile. Mai exista forumuri dedicate automobilului national si de-acolo poti sa-ti strangi tot ce-ti doresti.

Decizia Adminului, in nici un forum (de bun simt), nu este comentata! Acest forum a fost si va ramane mereu in top pentru ca regulile eu fost respectate (cu doua exceptii)!

• Like 5
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...