Regulament de functionare si utilizare forumduster.ro - IMPORTANT, CITESTE!
-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
De t0rquemada · Postat
Direct de la sursă, Noul Duster 2025 https://media.dacia.com/plus-duster-que-jamais/?lang=fra -
De DusterDiesel2019 · Postat
Cu el o sa traim. Se pare ca nu exista nici o rezolvare. Asa tare m-am bucurat ca am primit un Duster de la firma, acuma dupa ce mi-a mancat sanatatea cateva luni cu mizeria asta de tiuit groaznic, mi s-a dus toata bucuria. Cred ca o sa revin la masina initiala din firma, un amarat de Clio de prin 2012, 1.5 dci clasic ... fara nici un tiuit ordinar. Un minus imens din partea mea pt inginerii care au proiectat aceasta pompa de motorina. -
Salut , cumpar de ceva timp de la ei . Pretul de acolo e , dar numai pe comanda ferma cu livrare in cateva zile. Acum o saptamana aveau pe stoc la pretul de 530 . Reprezentanta Ploiesti - Poliserv a intarziat cu raspunsul la cererea devizului de montaj (a trebuit sa sun din nou poate se trezesc -se pare ca ii doare in cur de clienti si de comunicare ) si asa au sarit preturile. Am gasit la amc-piese pe stoc " Kit distributie 1.5 dci euro 6 Dacia / Renault 130C19462R / 130C17561R - 809,00 Pompa apa 1.5 Dci (E5/E6) 210107852R / 210107477R Dacia/Renault - 263,00 Kit transmisie 1.5 dci Euro 6 117203804R - 320,00 Adblue Renault 10l Euro 6 7711785930 - 152,00 Antigel Dacia Glaceol RX Type D 1L 6001997196 - 40,00 x 3 L Postez oferta lor si codurile pe oem - poate e de folos cuiva de pe forum .
-
Pare cam mult intr-adevar - poti incerca aici - Piese Auto Dacia Arges (pieseautoarges.ro) - au piese originale la pret bun, eu de acolo iau. Poti suna si iti zic ei ce ai nevoie pe baza VIN.
-
Salut ! Nu-i bai ! Am comandat piesele pentru distributie , acu sper sa fie bine. ( doar kitul de ditributie a sarit de acum 3-4 zile de la 530 la 820 lei pe original. Sincer nu mai inteleg haosul asta ) Numai bine !
-
-
Postări Recomandate