Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 51
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Plagiez si eu de pe forumul de rulote...   01 - Galben - Semnalizare stanga; 02 - Albastru - Lampa de ceata; 03 - Alb - Masa (impamantare, cum vreti s-o denumiti); 04 - Verde - Semnalizare d

@bmcpst vad ca esti putin in ceata in ceece priveste numarul de pini...nu am inteles pana la urma ce vei tracta...remorca sau rulota...sau ambele...in orice caz, sfatul meu este sa montezi priza cu 7

Îmi cer scuze că intervin oarecum off topic, dar cred că există unele aspecte care merită a fi expuse. În primul rănd, trebuie avut grijă cu instalația electrică pentru Duster PH2 întrucăt sistemul el

Posted Images

L-am gasit pe anunturi. Este inca nou si nemontat la vanzator, nu producator. E posibil sa-l fi cumparat mai demult. acum il da cu 25 euro. Pdf pe care l-ai postat este pentru produsele noi, si anume Teilenummer 5400 s care intr-adevar se potriveste. Cel pe care l-am gasit eu este Telienummer 5297 s. Astept raspunsul vazatorului.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gata am gasit...

Diferenta intre Ph1 si Ph2. Modulul instalatiei electrice ptr. Ph 2 este compatibil cu CanBus, functioneaza pentru becurile LED, recunoaste automat senzorii de parcare pe care ii decupleaza automat, lumina de ceata pe spate a masinii este intrerupta de modul, dar o aprinde pe cea a remorcii/ rulotei, incarca automat bateria rulotei.

Mda, asta e....

Editat de bmcpst
Link spre post
  • 3 months later...

Poate ajuta la nivel informativ... Am montat carlig de remorcare in service-ul Dacia din Cluj (Feleac) înainte sa ridic masina si a fost cca 1500 lei cu totul. E demontabil cu 2 suruburi si pe priza electrica are sigla "reno". Poate se gaseste si mai ieftin dar pt reprezentanta mi s-a părut OK afacerea...

Te-as ruga sa pui pretul si eventual ceva poze daca montezi senzorii de parcare (ma refer la titlul topicului) in ceva service autorizat, sunt curios pt ca sunt pe lista si la mine, însă nu chiar acuma... Sa stiu cam la ce /cat sa mă astept :)

Link spre post

Poate ajuta la nivel informativ... Am montat carlig de remorcare in service-ul Dacia din Cluj (Feleac) înainte sa ridic masina si a fost cca 1500 lei cu totul. E demontabil cu 2 suruburi si pe priza electrica are sigla "reno". Poate se gaseste si mai ieftin dar pt reprezentanta mi s-a părut OK afacerea...

Te-as ruga sa pui pretul si eventual ceva poze daca montezi senzorii de parcare (ma refer la titlul topicului) in ceva service autorizat, sunt curios pt ca sunt pe lista si la mine, însă nu chiar acuma... Sa stiu cam la ce /cat sa mă astept :)

Nu vreau sa te descurajez, dar un carlig de foarte buna calitate, demontabil te costa maxim 300 euro. Carligele vin cu omologare fara a mai fi nevoie de verificare RAR. In maxin o ora l-am montat caci este vorba de cateva suruburi, si cam in o ora jumate si partea electrica. Nu mai stiu sigur timpii. Insa pe mine m-a ajuns jumatate din prestul tau cred. Uite aici am scris la postul 155

http://forumduster.ro/topic/1790-noul-duster/page__st__150

Link spre post

Nu vreau sa te descurajez, dar un carlig de foarte buna calitate, demontabil te costa maxim 300 euro.

As putea comanda si eu unul pe net pe care sa-l montez eu dar ce facem cu garantia masinii si implicit a carligului? Sau eventual sa las partea montajului unui service autorizat dacia.

Cablajul este special ptr PH2?

Editat de Andorros
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...