Sari la conținut

Huse scaune Dacia Duster facelift

Postări Recomandate

• Răspunsuri 86
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cred ca e si mare chinuiala... Piele sau textil? 2 variante, cat de mult poti sa stai pe ganduri? ) Nici eu nu sunt adeptul huselor si nu voi pune niciodata asa ceva in masina. Masina isi pierde valo

Eu cred ca tapiseria de la PH2 ul meu e mult peste calitatea oricarei huse si mult mai frumoasa ca sa fie nevoie sa o acopar cu altceva. E adevarat ca se va murdari in timp dar ma gandesc ca o voi in

Cred ca sunt pentru ph1.De ce nu luati de pe huse.ro.Eu am nimerit acelasi material ca si tapiteria de pe usi.Puteti alege materialul de pe laterale sezut spatar.De evitat negru,ca se vede orice pe el

Posted Images

scuze pentru răutate, dar pe scaunele din față arată ca un taxi din ăla deșălat de călătorii transportați ...

și pe mine mă bate gândul să pun huse pe al meu dar trebuie să fie mai bine prinse, mai arătoase. eventual să se apropie de look-ul original. Am doi băieței care dau cu picioarele peste tot și poate, dacă mă ține mașina până la cei 18 ani ai celui mare :baby: , să i-o donez în cât mai bune condiții...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pica oribil husele pe scaunele fata in special :(

Nu mai bine folositi scaunele fara huse si cumparati odata la 2 ani un set de huse de la colegi ca planetara si altii ? Ca la bani cred ca tot pe acolo iesiti.

Editat de klaus
Link spre post

Ca si parere personala, pe care o si aplic prefer sa schimb tapiteria la 2-3-4 ani si arata mai bine. Acuma si o husa daca te apuci si o intinzi bine e posibil sa pice bine pe scaun. Dar parca nu e de acolo.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...