Sari la conținut

reglare scaun sofer la duster 2014

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@ovidiucordos, daca ai drum prin Bucuresti da-mi un telefon si incerc sa te rezolv eu.

se inlocuiesc sinele de la scaun(~300lei).

Păi ai alternativă ? Există șine aftermarket ?    

Posted Images

Salut pe toti dusteristii.

Oameni buni,scaun defect conducator auto inseamna accident de circulatie.La ITP nu se trece fiind defect major.Remedierea lui,dupa parerea mea, se face numai in service Dacia-Renault, ca au tot ce le

trebuie.Un tinichigiu priceput remediaza prin           -scoaterea scaunului de pe auto                                                                                                                                                                              -inlocuirea pieselor uzate de pe scaun si podea                                                                                                                                                 -montarea la loc si proba de culisare-blocare                                                                                                                                                       Atentie.Daca scaunul prezinta uzuri mari si nu mai poate fi reparat el poate fi inlocuit cu alt scaun sau cu scaunul din dreapta cu putina pricepere si bagare de seama a tinichigiului.Nu trebuie neglijat airbagul si incalzire scaun care trebuie mutate de pe un scaun pe altul.

Sa auzim numai de bine

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...