Sari la conținut

mikail

Members
 • Număr conținut

  17
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre mikail

 • Rang
  Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. salut, nu a avut nimeni aceasta problema?
 2. Duster 2014-110CP, fara modificari, de ceva timp are un simptom ciudat, cand accelerez...pe la 2000 ture puterea creste prea brusc fata de cum ar fi normal, cand intra turbina. Am efectuat un test CLIP , si am constatat o valoare anormala la clapeta/volet admisie aer. Ma poate ajuta cineva cu"interpretarea" ei? : "Pozitie relativa Volet admisie aer : -1518.25 %" (marcat rosu), iar chestia ciudata este ca valorile clapetei nu se modificau cand acceleram (marcat albastru). Daca are cineva cunostinte despre aceasta problema, multumesc!
 3. Oricum exista si un simptom ciudat cand accelerez..pe la 2000 ture puterea creste prea brusc, fata de cum ar fi normal, cand intra turbina. Duster 2014-110CP, fara modificari .
 4. Salut, problema este valabila si la modelul din 2014. Asta am constatat si la mine, avea joc la prindere sus , unde este siguranta...l-am strans cu un colier. Practic cand turbina crestea presiunea de aer, se misca furtunul si iesea aer pe langa.
 5. mikail

  Modul Eco

  ..."Facand un calcul aritmetic elementar ar rezulta o economie de carburant in modul ECO de pana la 0.4-0.5 L/100km care insa poate tinde chiar si la zero ” functie de stilul de sofat si conditiile de rulare”... 100% adevarat...
 6. salut. sti cumva , la Duster 2014 ce tip de freon se foloseste? Am completat de curand cu freon ...la un service, este posibil sa puna freon diferit fata de ce avea masina? este adevarat ca inainte de completare cu freon nu prea mai facea rece, insa acum este ok.
 7. Radarele pentru auto functioneaza pe frecventele asociate cu semnalul "K" (ca si usile automate dar care au o raza destul de mica). Semnalele "Ka" sunt in general de la link-uri MW, fara legatura cu radarele pentru auto, le veti intalni in general prin zone din afara oraselor. .
 8. km cat mai multi ! eu le am montate de trei luni (am circulat zi/noapte)...!
 9. cred ca este o cofuzie, intrebarea a fost: ...este legal sa pun la DRL becuri cu led ? Am gasit acest bec led."...iar raspunsul face referire la becuri tip LED ! nu la becuri cu halogen..
 10. Becurile din fabrica au lumina putin mai galbena (consum mai mare-filament) iar cele tip LED au lumina alba....eu folosesc de cateva luni becuri LED montate pentru lumina de zi si nu am avut nicio problema, deci.., din curiozitate, unde este "ilegalitatea"? La modele noi sunt montate din fabrica becuri LED cu lumina alba...
 11. salut, intreaba la service Dacia daca pentru seria de la masina ta, trebuie up-grade soft ! Stiu ca este cunoscuta problema de catre cei de la Dacia (fluctuatie turatie motor), pentru modelele <2014.
 12. mikail

  Un Duster De Cluj

  Super prezentare!!... din "experientele" avute cu Duster 1.5, 110CP, . Succes cu Nissan Qashqai !
 13. este "momentul" de regenerarea a filtrului de particule, fenomen ce se aseamana cu scaderea de putere a motorului, la alte modele nu face asa pentru ca au probabil alt principiu de functionare al curatarii filtrului de particule.
×
×
 • Creează nouă...