Sari la conținut

Postări Recomandate

• 4 weeks later...
  • Răspunsuri 32
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ar fi bun de specificat in titlul topicului ca sunt pt facelift. Daca erau pt cele vechi mai mergeau, cu toate ca sunt cam scumpe, dar nu vad de ce si-ar schimba cineva farurile de pe o masina noua (f

Fac vre-o 5000 km de banii astia Sub nici o forma nu i-as ingropa in niste faruri.

Pentru Ph1:

Posted Images

Astea nu sunt omologate dar nu cred ca s-ar intampla nimic daca ai becuri normale.

Duster cu Xenon NU este omologat!

din ce explica nenea in video ele sunt omologate (cel putin TUV) dar nu zice de xenon ci de un osram h7 pe halogen

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ar fi pentru Duster ph1 sau FL?

pt ph 2 (Face Lift).

Farurile colegilor de la KITT nu sunt pentru FL.

Aveti grija ca este vorba de 2 doua modele diferite:

Cel din titlu si imaginea din primul post sunt faruri de la Car DNA (KITT) si intr-adevar se potrivesc DOAR pe ph1 (este specificat si pe siteul lor: 2010-2013)

Farurile din videoclip sunt facute de LZ Parts si nu mi-e clar daca sunt pentru ph1 sau ph2.

Poate ne ajuta un coleg vorbitor de lb germana. Detalii aici. Cred ca ar fi indicat sa se deschida un topic nou pt acest model sa se respecte titlul si scopul topicului original...

Later edit: Farurile LZ Parts sunt TOT PENTRU PH1, multumiri colegilor @ToranagaSama si @denon2808 pt lamuriri (mai jos)

Editat de timekruzer
Link spre post

Sunt tot de PH1. Daca urmaresti filmuletul la un moment dat arata diferenta dintre farul respectiv si cel de FL. si se vede diferenta, minutul 5:10 comparatia cu farul PH1 iar la 5:50 cu cel de FL.

Link spre post

Sunt pentru ph1, aici se vede clar diferenta - stanga ph2, dreapta ph1

La un moment dat spune ca farul de ph2 e incompatibil cu cel de ph1 - min 6.00 pana la 6.20

De la ph2 la ph1 ar putea fi facut dar nu cred ca ar interesa pe cineva :)

Singura diferenta ar fi la sistemul de prindere (vezi poza 2)

post-1243-0-74759100-1393591958_thumb.jpg

post-1243-0-83651900-1393593206_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...