Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ar fi bun de specificat in titlul topicului ca sunt pt facelift. Daca erau pt cele vechi mai mergeau, cu toate ca sunt cam scumpe, dar nu vad de ce si-ar schimba cineva farurile de pe o masina noua (f

Fac vre-o 5000 km de banii astia Sub nici o forma nu i-as ingropa in niste faruri.

Pentru Ph1:

Posted Images

Din pacate este adevarat... Dar totusi ce se intampla daca cineva din Romania cumpara Dusterul visiniu Admirable tunat de cei de la LZ Parts? Va respinge RAR-ul masina la identificare, pe motiv ca farul, stopurile, husa de scaun, nuca schimbatorului si plafonierele pe LED nu au omologare RAR "decat" TUV?? Ar fi chiar absurd...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate este adevarat... Dar totusi ce se intampla daca cineva din Romania cumpara Dusterul visiniu Admirable tunat de cei de la LZ Parts? Va respinge RAR-ul masina la identificare, pe motiv ca farul, stopurile, husa de scaun, nuca schimbatorului si plafonierele pe LED nu au omologare RAR "decat" TUV?? Ar fi chiar absurd...

Ca sa-ti raspund pe scurt... DA!

Stiu de la niste prieteni care se ocupa cu inmatriculari in Bucale si... cel putin astia de-aici sunt foooarte stricti. Acum ceva timp au respins un Audi A4 pt ca avea modificat ceva pe faruri.

Problema ridicata mereu de ei este ca omologarea masinii a fost facuta cu anumite faruri/stopuri/anvelope si nu accepta alte variante.

Stiu ca prin tara se comporta mai civilizat dar... depinde!

Si eu stiu ca sunt aberanti dar... asta-i legea si n-ai cei face! Ei verifica chiar si trusa medicala si... daca-i din Germania, ei n-o accepta!

Link spre post

Na hai ma ... chiar asa? Da ce are trusa medicala germana? Probabil e si mai bine pusa la punct ca cel autohton.

Pai dealerul din Ungaria mi-a dat triunghiul si trusa medicala intr-o gentuta albastra de aia alungita cu fermoar, inscriptionata Dacia. Presupun ca si lui Timekruzer i-a dat la fel.

Din cate stiu la noi nu se da cu masina nou achizitionata, o cumperi separat. Sau gresesc?

In fine ... Timekruzer inginerii RAR de aici de la noi, din Mures s-au luat de tine pe tema asta de trusa ungureasca?

Pana acum am avut 3 masini din mana a doua (sau cine stie a cata) aduse din Germania si Italia. La nici o inspectie RAR nu s-au luat de trusa medicala.

Link spre post

Hai.. ma... Eu am spus cam ce e pe la Bucale (Bucuresti)! Si am mai facut si afirmatia "Stiu ca prin tara se comporta mai civilizat dar..."

Si eu am trecut cu rulota mea pe la RAR prin Timisoara si... a fost mult mai usor decat este la Bucuresti (ca de aia am facut-o la TM.

Dar, ca sa nu transformam acest topic intr-o discutie despre RAR eu va fac o ultima propunere de analiza:Multa lume a pus mana pe taloane de la alte tipuri de masini. Se poate observa ca sunt trecute in talon mai multe tipuri de anvelope. De ce oare? Simplu: pentru ca asa au fost OMOLOGATE! De ce la Duster nu exista decat o dimensiune? Simplu: Pentru ca este mai ieftin sa omologhezi o singura dimensiune! Poate cineva sa-mi spuna care-i diferenta intre anvelopele standard si 205/75 R15? Nici una, va spun eu! Au acelasi diametru!Acelasi lucru e si cu farurile! Masinile sunt omologate cu farurile standard! Daca-ti schimbi farurile... Mergi sa-ti faca RAR-ul masuratorile si sa-ti acorde "Omologare individuala"! Da' te costa cat nu face! De ce credeti ca nu le omologheaza producatorii/importatorii? Din cauza costurilor!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...