Sari la conținut

Probleme tehnice datorate amatorismului din service

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

AM creat acest subiect pentru a ne putea infatisa problemele si nemultumirile legate de intretinerea in perioada de garantie a masinilor noastre. Incep eu cu o problema destul de grava pentru care va

Da, am patit si eu. A fost strans mult mai tare decat trebuie. Garnitura aia de cauciuc a filtrului aproape imbraca buza metalica. am avut noroc ca nu a crapat sa ma lase fara ulei pe te miri unde. De

Asa e! Baga presiune pe ei! Ameninta-i si cu diverse institutii (recte Protectia Consumatorului). Si nu cu baiatul din Service, care munceste si nu stie ce face! Baga discutii cu sefii!

Posted Images

Daniel pai tu de ce crezi ca tot comentam despre service pe unde apucam? Crede-ma ca nu am fost si nu sunt un om pretentios sau cu figuri in cap. Cand merg la un meserias il las sa-si faca treaba dupa care ii strang mana si plec linistit. Dar am inceput sa fiu atent cu astia de la dacia si concluzia nu e prea incurajatoare.

Daca nu eram in hala in timp ce ala imi "repara" mufa as fi plecat linistit si nu mi-as fi facut nici o problema. Pana cand ceva nu ar fi mers si toti s-ar fi mirat de ce.

Si ce e cel mai dureros ca am avut o masina fara probleme (cel putin vizibile) si dupa cateva vizite la ei ajung sa trebuiasca sa schimb cablajul electric.

La fel si cu schimbul de ulei. Nu mi-au pus ulei recomandat ci mi-au pus ulei care "merge si asta". De fapt "merge si asa" este o metoda buna pentru o lucrare provizorie cand nu ai alta solutie si nicidecum atunci cand ai toate soiurile posibile.

Am tras concluzia ca probabil e timpul sa ma despart de dusterul asta. Poate ajunge intr-un loc in care sunt niste reprezentante mai pregatite si unde ii se poate face intretinerea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@dacian, nu pot sa spun nimic altceva decat ca, daca asta este o rezolvare pt tine, iti doresc multa bafta pe calea ce ti-o alegi.

Oricum, observ ca plangerile tale pe forum ca nu-ti aduc satisfactiile dorite. Eu te-am sfatuit de-atatea ori sa faci plangeri la vocea clientului.

Send from my Land Rover Diacovery, Android 4.3 using Tapatalk

Link spre post

AM creat acest subiect pentru a ne putea infatisa problemele si nemultumirile legate de intretinerea in perioada de garantie a masinilor noastre.

Incep eu cu o problema destul de grava pentru care va cer sfatul.

Saptamana trecuta am fost in service pentru repararea scaunului sofer, respectiv inlocuirea cadrului deoarece scaunul se balansa fata-spate.

La desfacerea scaunului mecanicul mi-a spus ca nu se pricepe ocazie cu care i-am spus ca ar trebui sa nu se apuce dar m-a asigurat ca ceva o sa iasa. A iesit ca nu a mai putut pune perfect husa scaunului, un burete atarna intr-o parte iar cadrul nu s-a schimbat deoarece numai dupa ce totul a fost desfacut si-a data seama ca piesa nu se poatrivea la duster.

Dar cel mai grav e faptul ca la demontare a rupt mufa rosu cu negru de sub scaun (pentru airbag lateral). De fapt nu mufa ci bucata de plastic rosu care fixeaza cele doua parti.

Am observat acest fapt dar credeam ca mufa respectiva este din 3 bucati. Ulterior am aflat ca mufa respectiva este doar din doua bucati. M-am uitat sub scaun si am vazut ca mecanicul mi-a fixat-o cu banda izolatoare fara sa imi spuna nimic. M-am intpors la service si am reclamat situatia iar ei si-au recunoscut vina dar m-au mintit ca numai suportul de mufa este rupt si ca exista reper pentru suport pe care o sa-l inlocuiasca.

Azi vocea clientului m-a informat in scris ca mufa respectiva nu are reper suport mufa si nici macar mufa nu se gaseste deoarece "la elementele de siguranta se schimba intreg cablajul".

Va rog daca cineva cunoaste problema si are vreo solutie sa mi-o comunice deoarece eu in momentul de fata am ajuns la disperare. MI-am cumparat de un an o masina buna care literalmente mi-a fost nenorocita de pseudomeseriasii din service Corunca - Tg.Mures.

PS Probabil nici nu trebuia scimbat suportul de scaun ci doar stranse suruburile de fixare!!!

Cu aceeasi problema m-am confruntat si eu acum aproape un an in urma ,dar, in cazul meu , fiind vorba de scaun sofer la un opel astra h, aceleasi miscari inainte -inapoi , aveam impresia ca la un moment dat scaunul ar putea ceda definitiv in timpul mersului,si, vizualizand apriori fenomenul , ma si vedeam " plutind " prin habitaclu, la viteza de croaziera. M-am prezentat de urgenta la dealerul opel din zona, acesta , dupa o examinare rapida, mi-a sugerat inlocuirea scaunului, cu unul nou, deoarece, eventuala reparatie nu ar fi asigurat siguranta deplina in viitorul apropiat,dupa parerea lui, si,nu era vorba , credeti-ma de simpla strangere suplimentara a suruburilor de fixare in podea, scaunul cedase la elementele de baza.Bineinteles, m-am zgarcit, si am achizitionat un alt scaun sh , de fapt doua , ca nu am gasit decit la pachet , si am ajuns in final sa cheltuiesc cam 800 roni , pe doua scaune vechi care pot ceda oricand, in loc de 1200 pe unul nou si macar, mai sigur....., asa ca , stati linistiti ,problemele astea apar si pe la alte marci, si pe la alti dealeri.....
Link spre post
Pe scurt:

- am fost cu masina la revizia de 20.000 si mi-au zis ca mai mult de 2 ore nu dureaza, deci pot sa astept si sa plec cu masina de la ei

- dupa o ora jumate, a venit un mecanic si mi-a zis ca nu poate sa-mi mai dea masina sa plec, deoarece au gasit o problema la pompa de ulei (masina era pe rampa cu schimbul de ulei facut cand am plecat eu din service)

- dupa o saptamana problema s-a rezolvat

Ziceau ca au nevoie sa comande ceva piese (parca si o garnitura) si dupa ce le schimba trebuie sa mai faca ceva teste ca sa fie siguri de rezolvarea problemei.

Din pacate problema nu am observat-o eu ca utilizator, pentru ca nu se manifesta in nici un fel.

Nu ma deranjati cu nimic, mai ales ca imi place sa va ajut cu ce pot si eu! ;)

Spune si aici despre ce Service este vorba! Pentru a face o analiza a profesionalismului celor care se ocupa de masinile noastre.

Send from my Land Rover Discovery, Android 4.3 using Tapatalk

Link spre post

Cred ca decat sa ne plangem de service-uri proaste mai bine le promovam pe cele bune. Sigur gasim si in randul reprezentantilor dacia oameni pasionati de ceea ce fac.

Si as vrea sa cunosc si eu astfel de locuri sa am unde sa duc viitorul meu duster facelift :)

Eu pana acum am auzit cuvinte frumoase despre reprezentanta dacia renault de la iesirea din brasov spre sinaia.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...