Sari la conținut

Probleme tehnice datorate amatorismului din service

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

AM creat acest subiect pentru a ne putea infatisa problemele si nemultumirile legate de intretinerea in perioada de garantie a masinilor noastre. Incep eu cu o problema destul de grava pentru care va

Da, am patit si eu. A fost strans mult mai tare decat trebuie. Garnitura aia de cauciuc a filtrului aproape imbraca buza metalica. am avut noroc ca nu a crapat sa ma lase fara ulei pe te miri unde. De

Asa e! Baga presiune pe ei! Ameninta-i si cu diverse institutii (recte Protectia Consumatorului). Si nu cu baiatul din Service, care munceste si nu stie ce face! Baga discutii cu sefii!

Posted Images

Asta daca au umblat la roata... dar eu am dus masina in service pentru baterie.

La roti nu s-a mai umblat din noiembrie de cand am pus anvelopele de iarna. Si din noiembrie pana acu o luna n-au fost zgomote.

Oricum, ca sa stau linistit, o sa verific eu si prezoanele ... restul suruburilor de la articulatii cad in sarcina lor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@cosminum, ai spus si tu... mergi la o alta reprezentanta si, eventual, cere sa faca o analiza a originalitatii pieselor pe mecanica spate.

Adica, sa analizeze daca s-a schimbat ceva la masina. Se vede imediat orice schimbare de piesa prin codul de culori dat pe suruburi

Link spre post

Chiar asa o sa fac. E totusi prea ciudat ca un an de zile (si 23000 km) n-am avut nici un greier, scartait sau troncanit (eram super incantat de cat de teapana si inchegata era masina) si brusc, dupa ce duc masina in service apar zgomotele alea.

Nu stiam ca se poate cere analiza pieselor... Multam de sugestie

Link spre post

Am stabilit o programare pentru verificarea zgomotelor si dealer-ul (altul decat cel de la care am luat masina) mi-a spus ca verificarea costa 60 Ron.

Nu sunt "chitros" de felul meu dar, dat fiind faptul ca masina e in garantie, e normala perceperea taxei? Ma asteptam sa ma taxeze daca nu descopereau nimic dar ei mi-au cerut 60 ron inainte de interventie ceea ce ma face sa cred ca banii astia ii voi plati chiar daca e o problema la masina.

Link spre post

Le-am trimis un email si i-am intrebat inca o data daca ma taxeaza, masina fiind in garantie (poate n-au inteles lucrul asta).

Daca imi spun ca da, va spun care e dealer-ul :)... Altfel consider ca a fost o neintelegere.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...