Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

In jur de 20 iunie, cand am luat hotararea de a lua un Duster si am fost la reprezentanta, daca mergeam pe comanda fabricatie masina sosea cel mai devreme in septembrie. Am ales din stocul pe tara, am avut doar doua cerinte: 1.2 TCe (ce implica automat Laureate) si cruise-control, am avut norocul sa fie doua pe stoc in tara, la 8 iulie am primit masina (o primeam si mai repede, dar a durat un pic creditul).

Daca gasesti pe stoc tara, rezolvi repede. Daca dai comanda fabricatie, cred ca mai repede de ultima parte a lui septembrie nu o sa o poti primi.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Da, situatia e similara la multe marci, daca nu toate. Am o cunsotinta care a asteptat pentru o Mazda tot asa, vreo 3-4 luni. Si in urma cu un an si ceva am avut ceva tentative la Chevrolet care nu s-au materializat dar si in cazul ala trebuia sa astept 2-3 luni dupa masina in cazul in care nu luam ce aveau ei pe stoc.

Link spre post

Am vorbit, am gasit un Duster pe stoc, alb cu ce vroiam eu, adică scaune încălzite, navigație și senzori de parcare ( nu țineam musai sa am senzori) dar asta fiind deja pe stoc, asta e. Fără pack look, 1.5 dci 4*4.

Mai îmi rămâne sa știu ce sa aleg intre cotiera și alarmă. Una din ele, probabil o sa aleg alarma. Cotiera o pot pune ulterior presupun, nu?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

@dr_dumi:

Depinde ce vrei de la alarma. Daca vrei ceva simplu, fara pretentii, alege alarma (ce e in oferta dealerilor Dacia, in materie de alarme, se situeaza, cu indulgenta, undeva la medie).

Insa daca vrei o alarma mai de doamne-ajuta, ia-ti cotiera acum si pune alarma dupa (poti gasi alarme decente la preturi similare sau cu foarte putin mai mari decat la Dacia).

Legat de cotiera, s-a mai discutat pe aici, pe : cea originala e mai scumpa insa nu scartie si nu se misca... spre deosebire de cele compatibile (despre care am auzit ceva plangeri).

Link spre post

Eu sunt foarte multumit de cotiera. Montata la dealer. Sta foarte bine, spatiul din ea e super util, comoda la drum.

Alarma am avut, chiar una performanta, si nu m-a ajutat cu nimic, tot m-am ales cu geamul spart si cu GPS-ul furat din torpedou, la vechea masina, asa ca nici nu mai intentionez sa mai montez la Dacia. Inchiderea centralizata e mai mult decat suficient pentru ce am eu nevoie. In plus, am ales sa imi fac CASCO, obiecte de valoare m-am invatat minte si nu mai las niciodata in masina, asa ca la ce ar mai putea fi utila o alarma in plus?

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...