Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 183
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Felicitari pentru decizia luata! Important este ca tu sa fii fericit. Daca tu esti fericit inseamna ca decizia luata a fost cea potrivita. In alta ordine de idei, felicitari tuturor posesorilor de du

Cunoastem acest sentiment si ne bucuram de el dar asta nu inseamna sa atacam persoana care s-a plans de niste defectiuni. Daca bert 794 nu a avut decat bucurii cu dacia e un fapt pozitiv si, sincer, m

de la un inginer francez - Honeywell Garrett unde am lucrat o perioada, stiu ca turbinele trebuie exploatate in regim de tiuratie, altfel se defecteaza. Mie mi s-a reprosat deseori ca merg in regim

Germanii au dat pe media si asa zisul test al elanului cu rezultat Lognat-ul rasturnat(cand au sesizat pericolul comercial la aparitia Logan pe piata vestica) si s-a dovedit a fi o facatura.Asa ca statisticile acestea nu stiu cat de serioase sunt - chiar daca e vorba de germani- ca vorba aia brainza-i pe bani... :baby:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai mult o evaluare, germanii au desfacut una bucati bucati dupa 100.000 km si acum a aparut o evaluare asemanatoare in Auto Plus franta

Da' de ce au facut ei una ca asta ? ce motive sa fi avut ? cum, nemtii, acest model de seriozitate si corectitudine si cinste si onoare...asa ceva nu pot sa cred...lumea s-a rasturnat in jurul meu.

Link spre post

Da' de ce au facut ei una ca asta ? ce motive sa fi avut ? cum, nemtii, acest model de seriozitate si corectitudine si cinste si onoare...asa ceva nu pot sa cred...lumea s-a rasturnat in jurul meu.

Lumea este rasturnata de mult...cel putin pe RO - de cand formatori de opinie au fost si sunt de multi ani alde GIGI, Vanghelie- Care este si altii ca ei.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...