Sari la conținut

Postări Recomandate

nu fac parte din cealalta categorie,fac parte din categoria oamenilor normali care muncesc pt ei si care cand se inhama la ceva isi fac bine calculele inainte.am facut referire la cei care dupa ce le-au luat sau la viitorii posibili proprietari,incep cu chestii de genul ca e scumpa,ca nu e buna ca multe altele.

ca o completare masina e cea mai buna in raport cu calitatea si pretul masinii.iar fratilor daca e asa de scumpa si proasta la ce ati mai luat-o saau pt cei care nu o au dar comenteaza ce cautati pe aici? in rest bucurati-va de masina

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 183
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Felicitari pentru decizia luata! Important este ca tu sa fii fericit. Daca tu esti fericit inseamna ca decizia luata a fost cea potrivita. In alta ordine de idei, felicitari tuturor posesorilor de du

Cunoastem acest sentiment si ne bucuram de el dar asta nu inseamna sa atacam persoana care s-a plans de niste defectiuni. Daca bert 794 nu a avut decat bucurii cu dacia e un fapt pozitiv si, sincer, m

de la un inginer francez - Honeywell Garrett unde am lucrat o perioada, stiu ca turbinele trebuie exploatate in regim de tiuratie, altfel se defecteaza. Mie mi s-a reprosat deseori ca merg in regim

Oricate calcule ti-ai face nu poti stii daca iei hotararea corecta. Vezi o gramada de oameni care dupa ce-si jura dragoste eterna divorteaza cvu scandal dupa un an sau doi.

Cu masina e la fel. O cumperi pentru ca o doresti. O doresti pentru ca pui botul la reclame la strategiile de marketing care functioneaza de minune. La asta se mai adauga si alte aspecte: poate ca ai mai avut o masina de la acelasi producator si de care te-ai legat etc etc.

Pe de alta parte, sa tot ridici in slavi un producator sau o masina, in orice conditii, este o eroare.

Strategia de marketing la duster este ca ne prezinta un produs ieftin si bun, cu mari abilitati de offroad, foarte spatios si confortabil, dar si deosebit de fiabil. Daca nu ai duster sau daca il incerci in drive test nu-ti poti da seama de limitarile sale sau de micile minciuni servite in reclame.

Exemplu: in clip vin cei doi cu dusterul superb, dupa ce au facut o plimbare dura in off, intra pe sosea si ajung la petrecere. Masina curata fara fir de praf. Toti se ingramadesc sa o vada si li se prezinta minciuna: frumusetea asta este duster la 10500 de euro. Era duster dar pretul este aproape dublu deoarece era un laureate full.

Despre abilitatile off road sa nu mai vorbim. Masina este inalta si are unghiuri bune. 4x4 trage foarte bine. Dar atat.

Despre fiabilitate: deja am inceput sa schimb piese: un rulment cu contacte de la volan, maine poate imi aproba schimbarea scaunului sofer pe motiv pe clatinare fata-dreapta, centurile nu se mai retrag, priza de 12v de pe bord s-a stricat dupa ce am alimentat o ladita frigorifica etc.

In concluzie, cu toate ca am fost fan dacia, am avut 4 bucati, pentru mine dusterul a fost o mica dezamagire. Si asta in special pentru ca aveam mari asteptari de la aceasta masina: cel mai bun raport calitate pret (indicatorul asta e o prostie deoarece nu se poate determina cantitatea de calitate), mari abilitati off road etc etc.

Link spre post

Eu sunt la a 5-a Dacie (din '95 si pana acum). Sunt de parere ca poti ridica in slavi un producator daca esti multumit de ceea ce ti-a oferit (pana la urma TREBUIE sa stii la ce masina te inhami).

Cu banii castigati din pozitia de angajat, niciodata nu mi-am permis sa ma gandesc sa-mi iau o masina SH in care, daca pica ceva, bagi o galeata de bani, drept pentru care mereu m-am orientat catre o masina NOUA si ieftina. Acest lucru nu m-a impiedicat sa ma informez despre acea masina.

@dacian, "Despre abilitatile off road sa nu mai vorbim. Masina este inalta si are unghiuri bune. 4x4 trage foarte bine. Dar atat." eu nu as fi in asentiment cu tine la aceasta idee. Totusi, eu mi-am folosit destul de mult masina in off road si am vazut ce poate. Nu mai spun despre faptul ca sunt bun prieten cu multi de la @duster4x4everyone si am vazut masinuta asta bagata in multe locuri din care eram convins ca nu mai iese. Credema ca... nu e "Dar atat". Cat derpre raportul calitate/pret, facand analize in functie de unele informatii (gen nr de km versus cheltuieli) pot confirma pe-aici persoane, gen @mirc2003 (240.000 km), gen @mustermann (care nu mai are Duster-ul, dar mentine legatura colegul lui Marius (a venit la IND1 in 2011) care are 350.000 km) si multi altii, ca depinzand de cum chinui aceasta masina, te duce mult si bine fara sa bagi bani in ea. Eu, facand parte din cei care au iesit cam cel mai mult cu ea in off pot spune ca, la 90.000 km, cu exceptia amortizoarelor (pe care le-am strambat in off), nu am schimbat nimic pe masina.

Link spre post

Si eu am iesit cu masina in off road usor si a functionat. Am avut totusi impresia ca este destul de sensibila. Nu am fortat-o pentru ca nu am vrut sa trec repede pe la service.

Cand vorbesc de o masina cu abilitati off ma gandesc la posibilitatile unei lada niva sau suzuki samurai cu care nu incricisezi puntile. Sa nu uitam ca baietii de la everyone am mai pus una si alta pe masina. Nu au luat-o de la reprezentanta si s-au infipt in sleauri.

Eu nu vreau sa sar peste cal si sa devin critic al masinii, ea are calitatile si defectele sale. Consider insa ca in evaluarea dusterului trebuie sa ne mentinem simtul realitatii.

Nu cred ca baietii invocati nu au trecut pe la service cu masina. Poate ca erau in garantie si nu au facut calculele.

Eu am masina de un an si daca nu ar fi fost in garantie bagam pana acum 1000 euro.

Loganul l-am avut 5 ani si 55 mii km. Daca nu era in garantie bagam 3000 de euro. Totusi mi-a placut loganul deoarece am amintiri foarte frumoase din locurile in care am fost impreuna. Poate asta ne face sa apreciem sau nu o masina.

Link spre post

Cand vorbesc de o masina cu abilitati off ma gandesc la posibilitatile unei lada niva sau suzuki samurai cu care nu incricisezi puntile. Sa nu uitam ca baietii de la everyone am mai pus una si alta pe masina. Nu au luat-o de la reprezentanta si s-au infipt in sleauri.

Eu as incerca sa te-ntreb de ce nu exista in campionatul national de off road nici o Niva, mai nou nici un samurai?

Vis-a-vis de masinile de la everyone, sa nu facem afirmatii prea multe ca cine stie ce interpreteza lumea (am auzit povesti ca la TAT 2011, aveau pe masina motor de Touareg-PROSTII)! Ca lamurire, fata de Dusterul STANDARD, ei au montate pe masina urmatoarele: Suspensie IRONMAN (acum, caci pana in vara au fost dotati cu arcuri H&R si amortizoare standard), Troliu, Rollcage (Later edit, ca am uitat), un scut de AL pe fata si un scut de tabla (original) pus tot pe fata (dar intors invers) pentru protectia catalizatorului si ceva modificari soft pentru ceva mai multa putere si cuplu. Acum, masina mea e mai inalta decat a lor iar, vis-a-vis de cresterea puterii/cuplului eu am rezolvat-o mult mai repede cu un cip.

Consider insa ca in evaluarea dusterului trebuie sa ne mentinem simtul realitatii.

Sigur ca asa este... din acest motiv costa doar MAX 18500 Eur. Daca ajungem sa-i cerem abilitati de Land Cruiser, ar trebui sa ne raportam si la un cost de 3xDuster. Dar, totusi, nu cred ca un Duster este de 3 ori mai slab decat un Land Cruiser. Si... totusi, crezi ca unui Land Cruiser nu-i gasesti defecte?

Eu am masina de un an si daca nu ar fi fost in garantie bagam pana acum 1000 euro.

Loganul l-am avut 5 ani si 55 mii km. Daca nu era in garantie bagam 3000 de euro. Totusi mi-a placut loganul deoarece am amintiri foarte frumoase din locurile in care am fost impreuna. Poate asta ne face sa apreciem sau nu o masina.

Cu loganul am functionat 5,5 ani si am avut 100.000 km. nu i-am schimbat decat un rulment si bieletele de directie. Car despre duster eul il am de 3,4 ani si nu am bagat banii decat intr-un set de arcuri H&R (pt c-am vrut o garda mai mare) si un set amortizoare IRONMAN (pt ca le-am strambat pe cele originale, dar asta la 80.000 km)

Cred ca este si in functie de noroc si mai cred si ca, uneori, utilizarea rara a unei masini te mai pune la cheltuieli suplimentare.

Totusi, suntem obisnuiti sa-i spunem ca este de o calitate inoielnica pentru ca scrie pe es Dacia. Nimeni nu ar spune nimic daca ar scrie pe ea Renault sau... Nissan.

Link spre post

Cred ca in curand imi montez si eu IRON MAN. Unde este topicul unde pot adresa intrebari?

Poate am avut eu ghinion cu a mea. Am cumparat-o de pe stoc in conditiile in care pentru comanda noua asteptai o luna. Poate era pe stoc cu un motiv...

Link spre post

Cred ca in curand imi montez si eu IRON MAN. Unde este topicul unde pot adresa intrebari?

Poate am avut eu ghinion cu a mea. Am cumparat-o de pe stoc in conditiile in care pentru comanda noua asteptai o luna. Poate era pe stoc cu un motiv...

Discutiile despre suspensie sunt AICI sau o combinatie de suspensie gasesti AICI

Link spre post

sa inteleg ca tu iti iei masini ca te leaga amintiri?sau am inteles gresit?pai daca eu mergeam cu o masina 5 ani si 55000km si bagam 3000 in ea,urmatoarea nu mai era aceeasi marca, cred ca era normal sa iau altceva. acum fiecare cu norocul si ghinionul lui

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...