Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu stiu de cate ori sau daca au fost schimbate fata-spate la a mea dar cand am facut revizia(~37.000 km parcursi in total pana la revizie) le-am rotit si se putea observa o usoara uzura in plus pe cele din fata versus spate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 86
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

nu cred ca intoarcerea anvelopei este recomandata, pentru ca profilul la anvelopele continental M+S cu care este echipat dusterul 4X4 este asimetric ....

multumesc frumos, Daniel:)

Posted Images

Nu stiu de cate ori sau daca au fost schimbate fata-spate la a mea dar cand am facut revizia(~37.000 km parcursi in total pana acum) le-am rotit si se putea observa o usoara uzura in plus pe cele din fata versus spate.

mai ales pe partea exterioara...

Link spre post

Usa spate: incearca cu spray si la balamale!

Uzuri anvelope: in fata e greutatea permanent, e normala uzura pronuntata. Nu uitati de gropi! Din cind in cind mai verificati si geometria directiei. Operatie relativ ieftina, trebuie facuta de mester bun. La SHand neaparat la preluare. Mai este si varianta intoarcerii anvelopei pe janta cu uzura spre cealalta parte. Renault a fost mai sensibil intotdeuna la directie.

Link spre post

Deviem putin de la topicul omului dar ca idee in cartea masinii mele scrie ca trebuie permutate regulat insa nu am gasit trecut un interval anume(cu toate ca parca citisem pe undeva si de un numar de km ... sau m-am zapacit :roll: ).

post-1271-0-98152100-1365195055_thumb.jpg

Link spre post

Da, este o informatie utila, Nici nu stiam chestia asta cu permutarea rotilor.

Referitor la Continental, M+S, am vorbit chiar ieri cu un prieten. Are un VW Golf si in Germanis sau Elvetia, era sa primeasca o amenda. Cica la ei daca nu ai anvelope de vara si te prind pe autostrada, te amendeaza. Oricum la cate autostrazi avem noi in tara, nu ar fi problema :)))))

Link spre post

Eu infirm amendarea. Eu circul doar cu anvelope de iarna pe autoutilitara. Am fost oprit de mai multe ori.

Permutari:

post-965-0-39729400-1365235593_thumb.jpg

Link spre post

Deviem putin de la topicul omului dar ca idee in cartea masinii mele scrie ca trebuie permutate regulat insa nu am gasit trecut un interval anume(cu toate ca parca citisem pe undeva si de un numar de km ... sau m-am zapacit :roll: ).

in cartea de intretinere scrie periodicitatea de permutare a rotilor

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...