Sari la conținut

Postări Recomandate

din câte-mi aduc aminte la logan nu aveam nici o pâslă...

am fost foarte mirat de prezența ei la duster...

ideea este ca pâsla ajută doar fonic, pentru că dacă roata de rezervă este prinsă cu piulița din plastic nu joacă în locașul ei...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 86
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

nu cred ca intoarcerea anvelopei este recomandata, pentru ca profilul la anvelopele continental M+S cu care este echipat dusterul 4X4 este asimetric ....

multumesc frumos, Daniel:)

Posted Images

Ce nume sa fotografiez mai exact ? :) O sa fac cateva poze, nu e problema, dar astept deja sa se opreasca ploaia asta.

Cofrajul acela o am, dar nu chiar asa. Am un fel de polistiren, fara acele adancituri unde se pot baga tot felul de chestii. Avetii idee daca cofraj exact ca cel din poza poate fi cumparat de la reprezentanta ? Cam cat costa ?

Cu pasla, mai vad, verific la alte masini, dar daca lipseste la mine, o fi chiar motivul pentru care mi se pare mai galagioasa putin...

Link spre post

Foarte bune pozele, mersi mult. Din pacate eu nu am chiar asa. O sa fac niste poze si va arat... Astea, cum le ai tu, se pot cumpara oare de la reprezentanta ?

Am verificat, pasla din aia am si eu, este lipita .....

Link spre post

... deoarece daca ai jenti stilizate alu pe masina, trebuie sa mai ai un set de suruburi pentru roata de rezerva.

eu nu am asa ceva, suruburi, prezoane, pentru roata de rezerva; inseamna ca aceste suruburi au inceput sa fie in dotare dupa ce am achizitionat eu masina, august 2010, ori am fost..., nu am cuvinte.

Link spre post

Cind am primit masina in portbagaj era un set de suruburi pentru roti. Am intrebat ce-i cu ele. Mi-au spus ca roata stilizata are un fel de suruburi iar cea din tabla rezerva are alt tip de suruburi respectiv cele din punga. Sa bat in lemn pina in prezent nu am avut ocazia sa le incerc. Gresesc?

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...