Sari la conținut

Duster 4x4 1.5dCi 110CP - ALB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 401
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si scut metalic zdravan:

Ai dreptate, n-am putut sa le pun de pe telefon, asa ca iata-le acum:

Intre timp, am schimbat masina. Pe cea veche am reusit sa o invat sa numere: Iar cea noua se prezinta dupa cum urmeaza:    

Posted Images

Nu am gasit alta pozitie! :(

Initial vroiam sa le pun in locul butoanelor de langa priza de bricheta, dar cand le-am scos de acolo mi-am dat seama ca nu am nici o sansa sa le pun acolo. :(

Ca rezolvare la problema asta, am sa comand niste cabluri USB cu cot si poate niste prinderi de cabluri care sa le lipesc pe traseul pana la telefon.

Asta a fost compromisul care l-am gasit eu in situatia de fata.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da! :(

Ce am modoficat a facut doar sa pot folosi geamurile fara sa am contactul pus.

Pentru ce zici tu, exista butoate cu impuls. Poate in viitor o sa fac si modificarea asta.

Link spre post

Butoanele cu impuls montate pe gama superioara de Logan in perioada 2004-2006 sunt rare si scumpe. In schimb se gasesc module plug and play care fac acelasi lucru la preturi ceva mai accesibile. Luna urmatoare intentionez sa-mi iau doua astfel de module si sa le instalez.

Link spre post

Pai si cu modulul asta plug and play cum vei face diferenta intre crapat un pic si lasat geamul pana jos? Ca acum geamul de la sofer are 2 trepte, eu as vrea sa pun buton ca la sofer pt restul de 3 geamuri. Mi se pare normal sa ai posibilitatea asta la toate 4 nu doar la unu.

Link spre post

@dr_dumi tu ai PH2 eu si @apasi avem PH1. La noi geamul se ridica si coboara doar daca tii butonul apasat. La PH2 nu stiu cum functioneaza geamurile si daca exista vreo solutie pentru tine :hmm:

Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...