Sari la conținut

Duster 4x4 1.5dCi 110CP - ALB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 401
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si scut metalic zdravan:

Ai dreptate, n-am putut sa le pun de pe telefon, asa ca iata-le acum:

Intre timp, am schimbat masina. Pe cea veche am reusit sa o invat sa numere: Iar cea noua se prezinta dupa cum urmeaza:    

Posted Images

Banuiesc ca le folosesti doar pentru anotimpul rece. Ai gasit vreo solutie si pe timp de vara pentru pietricelele marunte care lovesc radiatorul? Cred ca ar fi utila o plasa metalica mai deasa si bineinteles suficient de rezistenta. Eventual pe la amicii nostri din Rusia nu se gaseste ceva adecvat?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am plasa metalica pusa in fata radiatorului, de sus pana jos.

La primavara o sa repozitionez plasa direct pe grilajul negru din plastic, sus si jos.

Link spre post

Ce tip este, ai gasit ceva pe marimea spatiului respectiv din fata radiatorului, sau ai adaptat-o? Unde se gaseste asa ceva, ca ma intereseaza si pe mine. Cu montajul cum ai rezolvat, e vreun service care le face sau autodidact, in regie proprie?

Link spre post

Totul in regie proprie, adica eu cu tata. Am dat bara jos si am bagat o plasa metalica de o avea tata fix pe langa radiator. Am prins-o de niste cleme existente pe acolo si gata.

Singurul inconveniet, d-aia vreau alta si in alta pozitie, este ca este prea deasa, ca de tantarii la termopan, si am impresia ca vara nu se raceste cum trebuie radiatorul. :(

Cum e plasa de aici as vrea sa pun:

https://www.drive2.ru/l/5126532/

Editat de apashi
Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...