Sari la conținut

Duster 4x4 1.5dCi 110CP - ALB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 401
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si scut metalic zdravan:

Ai dreptate, n-am putut sa le pun de pe telefon, asa ca iata-le acum:

Intre timp, am schimbat masina. Pe cea veche am reusit sa o invat sa numere: Iar cea noua se prezinta dupa cum urmeaza:    

Posted Images

Am bonurile toate, de la ultimii 150k km pana azi. :D

Motivatia mea e simpla: stiu exact cat consuma masina mea. :D Cu ocazia asta am observat diferente mari intre ce indica CB, cifrele oficiale date de producator si consumul calculat de mine! :(

Chiar daca si eu am o eroare mica in calcul ("plinul" difera de la alimentare la alimentare), la peste 40k nu se mai simte o diferenta notabila.

Editat de apashi
  • Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tu ai pastrat toate bonurile timp de 9500 km? Asta da hobby :)

Le tin, ca nu e greu. Le scriu intr-un excel si apoi le arunc in cutia cu bonuri de motorina :)

Este si aplicatie cu client pe mobil, dar am tot uitat sa o folosesc

Pur si simplu sunt curios cat cheltui cu masina, si care este consumul real. Pe cb arata cu cel putin 0.5l/100km mai putin.

• Like 2
Link spre post

A mea e mai rau acum, doar ca pe maro nu se vede asa rau.. Poate ii fac 2 poze before/after cand o duc la spalat! La cat noroi au de dat jos, cred ca o sa-mi scada si consumul :))

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like 1
Link spre post

:)) Scade consumul si creste costul pentru spalare.

Am spalat-o si eu azi. :D Aproape ca nu o mai recunosteam cand am plecat de la spalatorie! ;))

Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...