Sari la conținut

Duster 4x4 1.5dCi 110CP - ALB

Postări Recomandate

Chiar arata bine scutul... :). Se simte utilitatea flapsurilor mai ales cand treci cu viteza prin balti sau prin sleaurile de pe sosea facute de camioane?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 401
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si scut metalic zdravan:

Ai dreptate, n-am putut sa le pun de pe telefon, asa ca iata-le acum:

Intre timp, am schimbat masina. Pe cea veche am reusit sa o invat sa numere: Iar cea noua se prezinta dupa cum urmeaza:    

Posted Images

Se simte!

Cand treci prin balti mari, nu iti mai arunca asa multa apa pe parbriz si poti sa-ti vezi de drum mai linistit.

Link spre post

Imi pare rau sa aud asta! :(

Eu am uitat de ele si nu le-am menajat cu nimic si uimitor au rezistat intacte.

Intr-adevar sunt dintr--un plastic casant, daca erau din cauciuc era mult mai bine.

Exista posibilitatea sa le "copiem modelul" si sa le facem din cauciuc? :D

• Like 1
Link spre post

Teoretic se poate face, dar nu am reusit sa gasesc un producator de cauciucuri care sa il faca in cantitati mici.

Si la mine s-a rupt o prindere in primavara la IND.

• Like 1
Link spre post

Exista un site produsedincauciuc cu tot felul de modele si mai gros si mai subtire. Cred ca ar fi bun.... Asta daca se baga cineva sa le faca, eu unul as fi dispus sa cumpar :)

Link spre post

Daca va referiti la aparatorile de noroi, eu mi-am pus de origine cand am ridicat Dusteru' in nov 2011 si sunt moi (chiar flutura la viteze mari - am observat asta cand il "fugaream" pe autostrada pe ploaie pe @dtel :) ); n-am reusit sa le rup in ciuda offroadului/bordurilor/ghetii acumulate.

Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...