Sari la conținut

Duster 4x4 1.5dCi 110CP - ALB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 401
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si scut metalic zdravan:

Ai dreptate, n-am putut sa le pun de pe telefon, asa ca iata-le acum:

Intre timp, am schimbat masina. Pe cea veche am reusit sa o invat sa numere: Iar cea noua se prezinta dupa cum urmeaza:    

Posted Images

Chiar ieri mi-am pus si eu o protectie din plastic. Acum se face caldura in habitaclu foarte repede. Am avut ceva reticente la inceput, crezand ca afecteaza sistemul de racice. Am condus asa cam 2000 km. Am monitorizat cu elm 327 sa vad daca temperatura apei creste foarte mult, dar nu s-a imtamplat asta.Temperatura fluctua intre 88 si 91.

post-3487-0-02400600-1451834909_thumb.jpg

Editat de bmcpst
  • Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe site apare "Copyright © SC SALSTAR SRL"... Astia sunt baietii din CJ la care mi-am montat foliile. Stiam ca importa paravanturi poloneze dar nu stiam de site.

Mai ca îmi vine sa le fac o vizita zilele astea sa vad un pic sistemul ala de prindere...

Mi-am luat plasa de aluminiu ca sa îmi confectionez o protectie de radiator si mi se păreau fragile "aripioarele" de la fagurele ala, de-aia sunt curios...

Intr-adevăr e mai ieftin cu parchet, de banii aia iei vreo 3 metri patrati :)

• Like 1
Link spre post

Stiu ca e offtopic dar: se indura cineva sa ne dea si noua un desen cu masca aia?

Cineva care a facut-o pe aia sau protectia din plasa, are sa ne dea si noua "matrita" desenata?

sarumana...

Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...