Sari la conținut

Postări Recomandate

Apropo de reclame...mie imi apar o sumedenie de reclame in italiana cu gagici de tot soiul...exemplu:"Miss Lamborghini, la sexy ereditiera tutta curve","Thais, la velina! Sexy "presidentessa" del Palermo" sau "Genie Bouchard, Serena e Wozniacki: che servizio!"...tampenii de la SKY sport sau mai sunt vrajelile cu minute multe spre romania a alora de la Wind Italia!

PS.Taxa de membru si plata sa fie facuta cu sms-ul!

:ahappy: pai daca te-ai uitat pe gaura cheii pe cele site-uri, acum prajituricile iti intorc serviciul... :ermm:
  • Like 3
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Cine crede ca sunt prea multe reclame mai exista o optiune: taxa de membru si atunci nu mai vezi reclame deloc, ma voi gandi si la varianta asta.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

si nu mai citesc proza literar artistica cu Dusterul meu?

Link spre post

@CristiZ asa mi-au spus cand am intrebat...de aceia o si inscriu in tara sa pot monta fara stres ce vreau.

@mustermann nu sunt alea vazute pe gaura cheii! :fear: sunt reclame sponsorizate...diverse stiri auto,reclame la pus dintii prin Croatia,inchirieri auto,etc,iar in 99% dintre ele sunt gagici!

Link spre post

Pai reclamele nu sunt aceleasi la toti utilizatorii. Apar reclame de obicei in functie de site-urile pe care intra persoana respectiva caci sunt salvate majoritatea in cookie. Eu am cu totul alte reclame. mai putin gagici.

• Like 1
Link spre post

Cookie,cronologia,cronologia download si restul, la mine se sterg automat cand inchid laptopul...mai repede este in functie de ce operator ( provider) internet ai.In Romania este ceva normal sa nu fie gagici in reclame,pe cand Italia e tara reclamelor in care apar la greu gagici!

Ps:Asa din curiozitate sa vedeti proba de reclame,doar un copy pe titlurile din postul meu si paste pe google!

Link spre post

Pt mine o democratie fara legi egal haos, in traducere, daca incalci regulamentul nu conteaza ca am baut 10 beri cu tine la IND, ti-o iei conform regulamentului, dar stii de ce? Pt ca se creeaza un precendent pe care greu il vei demola iar ceilalti membrii te vor arata cu degetul. La cata nesimitire exista in caracterul unora eu zic ca sunt ultra mega super relaxat in a aplica sanctiuni, asadar, respectati regulamentul, mie nu imi plac diplomatiile si compromisurile doar ca te-am cunoscut face 2 face, asta este mentalitate pur comunista, no offence, iar mie nu imi place vechiul sistem deloc :)

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like 1
Link spre post

@dust3radmin iti multumesc de raspuns. Am inteles si iti respect opinia. Si NU doresc sa te contrazic. Sunt de acord cu aplicarea legilor / regulilor, insa cred ca spiritul legii trebuie accentuat mai mult decat litera ei. Ce vreau sa zic eu e ca unui prieten (de la care mai ai si ce sa inveti, chiar daca te ia la misto cateodata) e mai bine sa ii zici in privat ce nu iti convine la el si sa il pui p3 ganduri relativ la ce greseste. E greu sa motivezi oamenii sa iti stea alaturi daca aplici doar "tough love".

Nu sunt eu in masura sa tin prelegeri si nu asta e intentia mea, doar o observatie de la un "innocent by-stander".

In rest, cum ziceam, sunt convins ca nu e usor sa duci forumul asta, ca poate nici asta nu se mentioneaza destul. Dar hai sa reamintim mai des principiile si spiritul de comunitate care a ridicat forumul asta (pt ca eu cred ca se mapeaza pe reguli deci e win-win).

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...