Sari la conținut

Postări Recomandate

Danielcojocar: cum am zis mai devreme...tu nu gresesti niciodata. Esti prieten cu proprietarii acestui si deci nu iti vor face nimic oricat de nesimtit ai fii(asta este o remarca si nu o jignire,daca pt tine este jignitoare atunci imi pare rau pt tine).

Noi ceilalti gresim si suntem banati cand si dca spunem parerea sa adevarul... tu in niciun caz...

@ capone, fara suparare (asa ca de la un simplu cititor ca eu nu ii cunosc pe nici unii din membrii fondatori sau cu drept de admin / moderare) sincer, nu stiu daca iti dai seama, dar din exterior se vede ca ai foarte multa libertate de exprimare in momentul asta pe acest forum :) poate tie ti se pare ca esti atacat, insa din ce vad eu - multa lume te intreaba de niste argumente pentru tonul incredibil cu care abordezi discutiile... pentru mine unul, e usor de inteles de ce le e greu multora sa se abtina sa iti dea replici acide... pentru ca asta iti atragi prin modul de a discuta.

Am picat si eu in capcana asta odata... admin-ul a facut curatenie si m-am linistit. Dupa cum ai vazut incerc sa am un ton rezonabil si respectuos cu tine, ca mi s-a atras atentia si am bagat la cap.

Intrebarea e - oare tu cand vei aborda diferit discutiile? Nu ai vrea totusi sa incerci sa vezi cum merge?

... # numazic... sa tragem o linie si sa incepem curat?

• Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Craciun fericit tuturor membrilor acestui forum si celor dragi lor.

Haideti sa uitam de disensiunile de peste an, sa spargem bisericutele formate si sa fim iarasi aceeasi comunitate de odinioara (nu de alta, dar vine in curand IND XI).

Sarbatori fericite!

• Like 4
Link spre post

Sarbatori fericite tutror, indiferent de motorizare, tractiune si modificari! :)

Imi doresc sa ne auzim si sa ne vedem cu bine in 2017. Si pentru mine... imi doresc pt 2017 sa particip si eu macar la un IND, ar cam fi timpul sa prioritizez si treaba asta cum se cuvine!

• Like 2
Link spre post

Sarbatori Fericite tuturor!

Pe curand si... ne-auzim/citim cu placere despre plimbarile de sfarsit de an.

Si... sa ne vedem cu bine la IND-ul ce urmeaza. Fiti cu ochii pe forumduster.ro caci veti avea o surpriza cum n-a mai fost pana acum pentru editia de iarna!

• Like 2
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...