Sari la conținut

Postări Recomandate

Oricum nu le folosesc decat in off si sunt mai mult artistice avand 17W unu. Poate sa pun pe ele o banda neagra izolanta sa nu zica politia nimic.

Apropo cat costa omologarea si a facut cineva?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

E cam 850 de lei daca tin bine minte, omologarea artizanala la RAR. In plus, ti-o pot da, sau nu, in functie de ce ti-ai instalat pe masina. Daca proiectoarele respective au (Ex) inscris pe ele, daca ele in sine sunt omologate in UE, cu certificat si tot ce trebuie, ai sanse sa treci. Daca sunt "china", si montate pe genunchi, prezinta un risc de siguranta, samd, mai mult ca sigur ca nu vor trece.

Link spre post

Eu nu am sugerat nimanui sa mearga noaptea fara lumini...dar sunt destui care merg ZIUA in oras cu luminile aprinse.

@costelandrei20 Pai si eu mergeam mereu ziua cu luminile aprinse, pana sa-i montez DRL-uri. De fiecare data cand am fost lovit, a fost ziua, pe lumina. Am zis ca poate mai mitighez riscul, si data viitoare ma vad taranii din timp :)

Link spre post

@huskyuk, si in curand o sa mearga toti ziua cu farurile aprlnse, pe orice straduta din oras, pt ca o sa dea UE o norma... si o sa adapteze ai nostri codul rutier... asa cum s-a introdus si e deja de mult obligatorie folosirea luminilor de intalnire pe orice drum in afara localitatilor, la orice ora din zi. Si asta pentru ca la unele chestii din pacate tre' sa vina UE sa ne zica ce si cum sa facem, ca stim noi ce "disciplina" avem la nivel colectiv (si UE vine cu norme bune sau mai putin bune, cu multe chestii discutabile si unele aparent tampite).

Link spre post

Ce părere aveți despre noua serie limitata Duster Black Touch ? ( http://www.dacia.ro/duster-black-touch/ )

Mi se pare interesanta grila calandrului si negru. De asemenea si faptul ca protecțiile aripilor si portierelor sunt montate din fabrica. Insa nu îmi plac colatele de pe stâlpi.

Oare o avea protecția din fata de aluminiu?

Editat de nindesign
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...