Sari la conținut

Postări Recomandate

Se apropie Salonul auto de la Paris. Iata ce schimbari promite Dacia:

post-965-0-12846100-1473968574_thumb.jpg

Grila asta de motor parca am mai vazut-o undeva....

Nimic despre Duster.

Poate totusi ... aflam in 29 septembrie ora 9.

Noutati despre Duster la salonul auto din 2017!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Nasol, exista gard de protectie in zona?

Da, nu-i de glumit cu astfel de accidente in care sunt implicati elani, cerbi etc

Am vazut pe la teve ca in Canada, de exemplu, Caribu sunt o adevarata pacoste pentru soferi. Cand te gandesti ca un animal d'asta are pana la 2m inaltime si cateva sute de kg greutate, ai cam incurcat-o intr-un accident.

Link spre post
  • 2 weeks later...

un filmulet nemtesc mai vechi dar interesant deoarece include si demontarea masinii.

pacat ca traducerea e destul de dificila.

nu l-am mai gasit pe (am cautat doar dupa link). daca s-a mai postat se poate sterge.

Editat de Cain
Link spre post

Plusurile masinii sunt insuficiente in comparatie cu minusurile. Daca pe partea din fata a motorului este protejat de rugina, in spate nu are pic de tratament anticoroziune. Telescoapele ....ca de obicei. Cea mai mare problema o constituie cutia de viteza , care este de calitate subapreciata . Insa in coparatie cu o coreeana este mut mai ieftina la intretinere. M-a surprins insa ca marele plus il are la durabilitatea masinii in timp si interiorul robust.

• Like 1
Link spre post
  • 4 weeks later...

Salut...pragurile,barele laterale optionale ce se monteaza ulterior,pe ele se poate sprijini piciorul sau sunt doar de frummusete?La fel aceias intrebare valabila si pentru barele spate si bullbar?Multumesc!

Link spre post

Salut...pragurile,barele laterale optionale ce se monteaza ulterior,pe ele se poate sprijini piciorul sau sunt doar de frummusete?La fel aceias intrebare valabila si pentru barele spate si bullbar?Multumesc!

Salut TheVolverine, din pacate barele laterale sunt doar de frumusete, deci nu poti sprijinii piciorul pe lele, ba chiar mai mult trebuie sa ai grija cand mergi in service sa nu prinda bratele elevatorului pe ele sau pe suportii de prindere

• Like 1
Link spre post

Salut !

Am si eu o rugaminte, sa-mi spune-ti unde va mai faceti asigurarea RCA , avand in vedere ca pe piata o parte din firmele de asigurare sunt cu " un picior in groapa".

Multumesc !

Cel mai recent am facut la Generali pt ca au dat oferta cea mai buna pe simularea broker-ului (m-am mirat dar asa a iesit).

Parca Astra era in faliment?

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...