Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

De curiozitate care ar fi SUV-ul cu aceste caracteristici (consum mai bun ca DUSTER). Mie mi se pare ca Duster-ul are un consum rezonabil la o utilizare normala si ceva mai bun decat multe alte SUV-uri (nu cu mult dar mai bun). Poate daca faceau treptele V si VI mai lungi ar fi fost mai bun consumul.

Mda...grea dilema, sa ne gandim, sa ne gandim..ahhh da Nissan Qashqai 1.5 dci.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Quashquai-ul e masina de strada. Pe sosea si mai ales pe autostrada e net superior Dusterului. Dar cum ai iesit de pe asfalt e sub Duster. In plus, e si mai scump. Cand am luat Dusterul, cu banii dati pe un Duster full, luam doar Quasquai 2x4.

• Like 1
Link spre post

Mda...grea dilema, sa ne gandim, sa ne gandim..ahhh da Nissan Qashqai 1.5 dci.

Quashquai-ul e masina de strada. Pe sosea si mai ales pe autostrada e net superior Dusterului. Dar cum ai iesit de pe asfalt e sub Duster. In plus, e si mai scump. Cand am luat Dusterul, cu banii dati pe un Duster full, luam doar Quasquai 2x4.

Cel mai ieftin Quashquai diesel (2x4) este putin sub 20k euro pe cand cel mai scump Duster (4x4) nu ajunge la 19k cu toate optiunile pe el. Daca vrem sa fim tendentiosi putem sa o facem dar nu ne sta bine. este un forum serios de discutii si raman la parerea ca cea mai bina masina e cea pe care ti-o poti permite. Hai sa ne limitam la topic iar cei care sunt nemultumiti de Duster sa isi ia altceva. Eu unul sunt multumit de Duster mai ales ca l-am luat si cu o reducere de 1400 euro (deci un pret mai bun).

La cat mai multi km cu consum bun

• Like 2
Link spre post

Pentru cei care calatoresc prin Austria. Indicatorul din poza anexata semnalizeaza alerta de smog. Depasirea vitezei in acest caz se sanctioneaza ca infractiune impotriva mediului si amenda poate ajunge 2800 euro.

post-965-0-13261800-1378586200_thumb.jpg

• Like 1
Link spre post

Un nou motor pe benzină, 1.2 TCe 125 CP, cu un consum de carburant de numai 6,0 l /100 km şi cu emisii reduse de CO2.

Noul Duster inaugurează în gama Dacia motorul pe benzină 1.2 TCe 125 CP.

Acest propulsor cu 4 cilindri și injecție directă, dezvoltă 90% din cuplul maxim încă de la 1 500 rotații pe minut. Noul bloc este nu doar performant, ci și economic în exploatare, având un cost de utilizare redus: un consum de numai 6,0 l /100km și un lanț de distribuție cu garanție pe viață, care nu necesită întreținere. Acest motor este cuplat la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...