Sari la conținut

comportament rutier 1.6 benzina, 4x4

Postări Recomandate

Eu cand ma gandesc la comportament, ma gandesc doar la viteze mari peste 100km si eventual comportament pe drumuri proaste. (comportament la 50 la ora nu prea stiu ce sa zic :roll: ).

Asa, deci eu am urmatoarele senzatii: la 100km la ora merge asa de frumos ca am senzatia ca stau pe loc si ma ia somnu :twisted:, oricum e bun pentru consum mersul asta. De la 130 km/h dabia simt ca merg cu adevarat, Dupa 130 apare o usoara trepidatie in volan care trece pe la 150. La 160 merge ceas. :shock:.

Franele sant bune, la franarea de urgenta te scoate prin parbriz. Unii pot spune ca e frana moale, eu zic ca e mai bine asa ca se poate doza mai exact forta de franare de care ai nevoie. La MCV-ul lui taicamiu atingi putin frana si te lovesti cu capu de bord. Mi-a luat o saptamana sa ma obisnuiesc cu ea. La duster de cum m-am suit in el nu am avut nici o problema. Ambreiajul e usor de apasat, imi place doar ca mi se pare ca tine prea sus ceea ce in traficul din Bucuresti te cam incomodeaza.

De comportamentul off road pot sa zic peste asteptari. Poti sa inoti prin sleauri fara frica. :) Deocamdata atat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 82
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

pt mosumf; citeste manualul de utilizare; respecta indicatiile din carte: zice la carte: pana la 1000 km, nu depasiti 130 km/h in ultimul raport de viteza sau 3000-3500 rot/min.pag 2.2 manual de ut

Dragi astri ceresti, cand intrati pe un forum si aveti pretentia ca cineva sa dialogheze cu voi, incercati sa fiti concisi si sa aberati cat mai putin, altfel fiind posibil ca unii mai mult sau mai putin "furious" sa intre pe forum din dorinta de afla cate ceva si sa iasa imediat datorita insiruirilor absolut inutile de cuvinte condimentate cu saluturi mai mult sau mai putin muieresti.

Link spre post
referitor la euro 5;

cei de la inmatriculari s-au uitat pe cartea de identitate, la nu stiu ce indice de poluare sau cam asa ceva, si a zis cel de acolo " asa e, are euro 5" si nu am platit taxa de prima inmatriculare; adica am platit numerele si talonul si o taxa la cec, pana in 50 lei

la finante nu cred ca au treaba cu asta, cu euro, acolo e vorba de impozit, in functie de capacitatea cilindrica; nu mi s-a cerut nici o hartie de la finante ca sa dovedesc undeva, dupa aceea, ca este euro 5;

na, asa e pe aici, poate in alte judete alte reguli; unitate in diversitate :twisted:

va rog, cine are,

graficul pentru motorul de 1,6, 4x4, tip K4M 606, benzina, putere functie de turatie.

http://daciaduster.com.ro/fisa-tehnica- ... 16v-105cp/

Link spre post

Până una-alta, dimineaţă mi-a făcut o maare surpriză!

A început să clipească în bord indicatorul catalizatorului preţ de cca. 2 minute şi era la relanti!

Aşa că va trebui să merg niţel la dealer să rezolv problema anvelopelor de iarnă şi să dau cu subsemnatul în condica de Opinii, sugestii şi reclamaţii

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...