Sari la conținut

comportament rutier 1.6 benzina, 4x4

Postări Recomandate

referitor la zgomot;

dusterul meu nu are acea pasla antifon de pe interior capota motor;

am vazut in germania, la modelele pe benzina ca au acea pasla;

de ce nu are si a mea :lol:

am sunat azi la vocea clientului si astepr raspunsul;

sper sa nu fie unul tipic romanesc, suntem experti in asta;

eu zic, daca tot suntem in ue sa fie tratate si masinile la fel, si cumparatorii la fel; pe de alta parte sa zicem mersi ca o avem si asa;

eu incerc, poate ne cheama pe toti in service, cei pe benzina, si ne monteaza si noua acea pasla antifon.

Ce raspuns ti-au dat cei de la VC in legatura cu pasla? Mai nou conduc mcv-ul lui taicamiu cu acelasi 1.6.16v pana in primavara si am obs. ca el are pasla montata pe capota. Cu ocazia schimbului de masina am sesizat si antifonarea mai buna a mcv-ului fata de prafos. Motorul nu se aude asa tare in habitaclu. ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 82
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

pt mosumf; citeste manualul de utilizare; respecta indicatiile din carte: zice la carte: pana la 1000 km, nu depasiti 130 km/h in ultimul raport de viteza sau 3000-3500 rot/min.pag 2.2 manual de ut

• 3 weeks later...
  • 1 year later...

Salutare all, am citit acesta sectiune cap coada da pot sa zic ca am ramas destul de nelemurit, poate acum, dupa 1an va indurati sa scrieti cum se comporta in trafic aceasta masina. Poate si ceva clipuri, cum accelereaza la diferite viteze, cum se comporta in depasiri (am si eu ceva "pasarele" referitor la acest subiect), precum si comportamentul masinii la diferite viteze, Poate si ceva referitor la urcarea in rampe abrupte (moare motorul, trebuie turata tare), etc. Pot sa zic ca am vazut un dci 110 in accelerare ziceai ca are rachete la spate (exagerez) intr-un clip. As dori sa ma lamuriti cum abordati serpentinele de la Posada sau urcare la Paltinu, trage motorasu sau trage sa moara si ii dai treapta 2 sau 1 ca sa nu ii faci parastasu' ?

Mai am 1 luna pana sa ma conving singur dar poate un review ar fi tare de folos. Eventual s-a pastrat vechiul obicei( de toata jena) de a opri AC-ul pentru o bruma de putere in plus la o depasire, sau o urcare in panta mai accentuata?

Link spre post
Salutare all, am citit acesta sectiune cap coada da pot sa zic ca am ramas destul de nelemurit, poate acum, dupa 1an va indurati sa scrieti cum se comporta in trafic aceasta masina. Poate si ceva clipuri, cum accelereaza la diferite viteze, cum se comporta in depasiri (am si eu ceva "pasarele" referitor la acest subiect), precum si comportamentul masinii la diferite viteze, Poate si ceva referitor la urcarea in rampe abrupte (moare motorul, trebuie turata tare), etc. Pot sa zic ca am vazut un dci 110 in accelerare ziceai ca are rachete la spate (exagerez) intr-un clip. As dori sa ma lamuriti cum abordati serpentinele de la Posada sau urcare la Paltinu, trage motorasu sau trage sa moara si ii dai treapta 2 sau 1 ca sa nu ii faci parastasu' ?

Mai am 1 luna pana sa ma conving singur dar poate un review ar fi tare de folos. Eventual s-a pastrat vechiul obicei( de toata jena) de a opri AC-ul pentru o bruma de putere in plus la o depasire, sau o urcare in panta mai accentuata?

:)

Link spre post
  • 3 weeks later...

Un review ceva dupa 1 an si ceva de condus "dustarica" daca se poate, ceva mai mult decat "cool" se poate ?. Pareri, impresii, multumiri si nemultumiri, se putea mai bine sau mai rau, etc ? Ceva sincer nu cosmetizat sau ceva "piroane"pentru impresie artistica. Esti total nemultumit de masina Mr.Soare de ai intrat de tot in umbra? De la posturi kilometrice mi-ai trantit un "col" de m-ai facut praf.

Link spre post
As dori sa ma lamuriti cum abordati serpentinele de la Posada sau urcare la Paltinu, trage motorasu sau trage sa moara si ii dai treapta 2 sau 1 ca sa nu ii faci parastasu' ?

Chiar de treapta I-a sau a II-a, nu cred ca este cazul.

Un echilibru intre viteza si o turatie la nivelul cuplului maxim nu da asemenea senzatii, chiar daca este cuplat compresorul instalatiei de AC. Eu unul, cel putin, nu am simtit nevoia de mai mult, desi este motorizarea pe benzina.

Daca nu impingi lucrurile dincolo de limitele sale firesti, totul se comporta absolut normal (exceptand poate zgomotul destul de accentuat, oarecum asemanator cu vechea si vajnica berlina). Nu este un Land Rover, nici un G-Klasse în teren accidentat, dar nici vreo alta limuzina simandicoasa la drum lung, dar probabil asta s-a putut remarca la drive-test, recomandat dealtfel.

Link spre post

:-)

atunci cand am un raspuns mai rautacios, il streg, dar nu dispare comentariul, asa ca las numai :)

trebuie sa recunosc ca o masina, pe benzina, in 6 trepte, se conduce putin diferit de una in 4 sau una in 5.

sunt anumite `smecherii` pe care trebuie sa le cunosti din propria experienta sau din `teorie`.

daca reusesti sa profiti de acest lucru poti sa obtii un randament mai ridicat de la duster cu aceasta motorizare.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...