Sari la conținut

comportament rutier 1.6 benzina, 4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 82
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

pt mosumf; citeste manualul de utilizare; respecta indicatiile din carte: zice la carte: pana la 1000 km, nu depasiti 130 km/h in ultimul raport de viteza sau 3000-3500 rot/min.pag 2.2 manual de ut

sfat de la mine:

pe off-road grele nu cuplati "auto" ci direct 4x4.

cu "auto" am urcat eu o panta foarte abrupta si cand am ajuns sus si am oprit sa admir privelistea imi mirosea a "ambreiaj incins' cu toate ca am folosit doar viteza 1-a toata panta.

apoi, pe alta panta si sleauri, cand am urcat direct cu 4x4 nu s-a mai "incins" nimc si a urcat cuminte ca un tractorash!

cred ca auto e foarte folositor pe drumuri alunecoase (mazga, polei, noroi, zapada) pe sosele unde mergi un pic mai repede (vit 3-6)....

in rest, cu 2x4 se merge excelent pe drumurile obisnuite si fara probleme.

eu sunt foarte incantat de comportamentul lui Dusty off road! am trecut peste sleauri (fara sa ating cu burta sau sa ma opresc) peste care credeam ca numai cu tractorul sau atv-ul poti trece! e super!

pe sosea e "cumintzika' si nu asteptati minuni de la ea in depasiri riscante sau viteze mari....

eu mi-am luat-o special pentru iesiri la munte pe coclauri. la alte masini anterioare le-am spart scuturile motor la toate :) pe unde am haladuit.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mai "furious" fii mai calm;

fara muierasti, ca avem 4x4 nu?

.........................................

suntem normali sper :)

............................................

pentru dusty2010

nu cred ca pentru duster cei de la renault "baga" motoare de ultima generatie;

e un fel de africa mirifica;

adica ceva din c...t care pocneste;

alea cu biciul;

dar e super, pentru noi cei din fostul comunism!!!!!!!!!!!

merge super dusterul :D , incredibil;

Link spre post

Salut.

Deci motorul 1,6 ,16 valve nu a fost folosit de reno, nu este nici generatie noua ,atunci la ce masinii sa mai folosit acest motor. Vreau sa stiu daca acest motor sa mai folosit si la alte modele. Daca stii cineva?

Si o alta curuozitate.

La ce turatie este cel mai indicat schimbarea treptelor de viteza la un motor pe benzina, adica cel de pe Duster.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...