Sari la conținut

cutie de viteze - agata intr-a 2-a

Postări Recomandate

Am aflat. Intra 2 litri. :)

Ce tip de ulei daca tot ai reusit sa afli cat intra ? Tot 75W80 ca la logan sau trebuie altceva ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 57
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Inca nu. Am mers cu un prieten care are tot duster 1,5 dci 4x4 si la el se aude acest zgomot metalic. Probabil sa fie timoneria....Mai studiez putin. Oricum daca apare la mai multe masini ma gandesc c

Din partea unui spectator: 1. incercati sa schimbati vitezele in plaja de turatie a motorului si a vitezei vehicolului recomandat de producator 2. in incercarea de a ajunge cit mai repede la

Inca nu. Am mers cu un prieten care are tot duster 1,5 dci 4x4 si la el se aude acest zgomot metalic. Probabil sa fie timoneria....Mai studiez putin. Oricum daca apare la mai multe masini ma gandesc ca este putin probabil sa fie ceva de la cutie( mai ales ca nu am alta problema legata de cutie, intra in viteze nu caraie).

Cei drept la el parca nu se aude asa tare la trecerea din 1-2 si 2-3 , dar pe loc daca vrei sa bagi rapid a- 1a apare acest zgomot.

Ar fi interesant de adunat pareri din mai multe service-uri legat de aceasta problema....poate apare si rezolvarea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Pentru masina din profilul tau Duster 1.33 TCe 150cp an fabricație 2020 (evident cu S&S) producatorul Dacia ofera codul OE 7711575175 si este 70Ah 720A EFB (pentru S&S), vezi si atasat. Pe masina mea (tot cu S&S) bateria de prim montaj (cu alt cod OE) are aceleasi caracteristici L3 EFB 70Ah 720A, dupa aprox 8 ani am inlocuit-o tot cu una EFB 70Ah 720A dar Motrio (Rombat nu mai avea asa ceva) si pana acum sunt multumit cu ea. Daca doresti alt producator de acumulatori este greu sa gasesti una exact ca cea de prim montaj, dar poti sa gasesti de ex cu 760A, vezi si discutiile anterioare din acest topic (inclusiv despre scriere /codare sau nu in softul masinii) , iar alegerea acumulatorului pana la urma depinde si de tine.
    • Da, și nu am găsit.
    • Ai cautat pe pieseautoarges?
    • @PufarinaUcigasa: tu ai Stop-Start la mașină? Întreb fiindcă de la un magazin online de piese auto mi-au zis că virgulă codul 7711575175 este pentru mașini fără stop-start, cu toate că eu l-am găsit pe net ca fiind pentru stop-start (deci potrivit pentru mașina mea). Mi-au mai zis că 8671017820 ar fi codul potrivit pentru mașina mea (după seria de șasiu), dar nu mi-au putut oferi niciun detaliu tehnic suplimentar al acumulatorului pe acest cod. Vreau și eu să-mi cumpăr un acumulator identic (și original) cu cel care a venit pe mașină din fabrică (Renault Nissan 12V - L3 EFB 70Ah 720A MF) și nu știu ce cod s-ar potrivi. 
    • Salutare! Nu am gasit alt topic deschis mai aproape de intrebarea mea si m-am lipit si eu aici. Intrebarea : dupa schimbarea filtrului de motorina la Duster2 care nu mai are para de amorsare, se poate cumva din diagnoza si folosind meniul din poza atasata, sa fac re-amorsarea circuitului ? Este alta metoda tot din diagnoza mai sigura/ recomandata ? Ma enerveaza teribil sa pun contactul de vreo 10 -15 ori pana se reamorseaza tot traseul.
  • Creează nouă...