Sari la conținut

Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 617
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din 2011 pana acum, nimic neasteptat. doar surprize placute. 222222 km pe 12 mai.

5 pe linie norocosi, ca la facultate! )) In 5 ani fara cateva luni...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Si eu am rotunjit vineri la inceputul weekendului ce a trecut Si mai mult... Duminica am prins si suma frumoasa Si inca n-avem un an

Posted Images

Postat in 28 sept 2019. Duster 1,6 16 v  benzina , fabricat  in august 2018. 14452 km . Consum  pe CB 6,8/100 km . Consum real calculat la alimentare 7L/100 km. Schimbat ulei .  filtru ulei , filtru aer si polen  la 1 an ( cu manuta mea pe o rampa]  cei de la reprezentanta  Aurocar 2002 Alba iulia  niste neseriosi . Cand am cumparat masina mi-au spus ca prima revizie este gratuita . Cand am sunat sa ma programez pt revizia de 1 an m-au spus ca am de plata 680 lei . Asa ca am renuntat la garantie si serviciile lor . Pana acum nici o problema , super multumit de masina . 

• Like 2
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Duster 1.6 SCe 114, 16.000 KM, consum mediu 8.7 - 8.8. O mica problema cu calculatorul de bord, rezolvata prin resoftare, in rest doar benzina.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...