Sari la conținut

komoddo

Members
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre komoddo

 • Rang
  Nou venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Aveti grija cand mergeti sa ridicati masinile de la daler . Verificatile la sange , vopsea , dotari , tot tot . Eu am patit-o , ma cert cu ei de o luna ,. Se vede ceva umbre pe lac la usa stanga spate si aripa stanga spate . Ce credeti ca mi-a spus ? Doar ati verificat-o . Inainte sa o platesc si sa o rigic era foarte stresata tipa . Si nu stiam de ce. Sunt sigur 100% ca mi-a dat o masina refuzata la export sau de altii . Si inca i-mi sugera sa o achit inainte ca sa o vad . La vocea clientului ce credeti ca mi-a spus ? Dupa ce ati rulat 800 km vreti sa va schimbe masina ? Niste NEMERNICI !!!!
 2. @Stef13 Cu vocea clientului m-au dat gata si pe mine: Pe data de 04.09 masina mea era in reprezentanta Alba iulia si cei de la vocea clientului imi spuneau ca masina imi iese din fabricatie in data de 10.09. La mine a fost dezinformare totala . dealer-ul la lansarea comenzii in 28.06 imi spunea ca o sa am masina pe sfarsitul lui septembrie sau inceputul lui octombrie . Cei de la VClientului ca pe 10-11.09 imi iese din fabricatie , RAR ca politia nu o sa mi-o imatriculeze ca nu e omologata WLTP .....O intreaga nebunie . Am ajuns la concluzie ca peste tot in tara asta sunt angajati oameni nepregatiti , angajati pe pile , care habar nu au pentru ce isi iau salariul . Pe data de 19 09 am inmatriculat masina .
 3. Astazi mi-a sosit si certificatul de inmatriculare . Totul a fost OK cu inmatricularea . Chiar daca a fost sfarsit de serie si sa schimbat si metoda de verificare a emisiilor de Co2 din NEDC in WLTP.
 4. Hm , ... agenti de vanzari pe forum , care contracareaza postarile nemultumitilor , dar cumparatori de buna credinta . Rusinica . !!!! Ada = Adelina .... Rusinica !!!!!!!!!
 5. Eu am achizitionat noul duster 1,6 SCE in varianta prestige. Comanda in 28.06 2018 . Fabricat in 28.08.20198, ajuns la Aurocar 2002 in data de 04.09.2018 , achitat in 07.09.2019 , omologat NEDC . Desi cei de la vocea clientului imi spuneau in lunile iulie -august cand ma interesam de masina ,ca masina va intra in fabricatie incepand cu 1 sept 2018 . Am depus documentele in 19.09 pt inmatriculare la ora 11.30 la politie . la ora 15.30 in aciasi zi am primit numerele de inmatriculare noi si dovada valabila pana in 03.10 2018. Mi-au spus ca certificatul de in matriculare va venii prin posta , daca nu sa merg sa imi prelungeasca dovada. Sa mai am vre-o problema ?
×
×
 • Creează nouă...